Lykkelig Christian Kjær: Endelig vaccineret

Christian Kjær måtte rejse til Caribien for at få Covid-19 vaccinen.

Selv om Christian Kjær i næste uge fylder 78, har han hverken i Schweiz eller Danmark fået tilbudt Covid-19 vaccine. Han måtte i stedet rejse til den amerikanske ø Saint Martin i Caribien, hvor hans hustru, Susan Astanis ven, der er læge, kunne give ham den.

- Christian fik Moderna. Ingen bivirkninger efter den første, en lille smule utilpashed efter den anden, men to Panodiler var nok til at redde vores aften, fortæller Susan lettet til HER&NU.

LÆS OGSÅ: CHOK: Bubber opereret for kræft

Christian Kjær bliver vaccineret mod Covid-19 (Foto: Privat)
Christian Kjær bliver vaccineret mod Covid-19 (Foto: Privat)

Hun undrer sig over, at det i Europa går så langsomt med at vaccinere.

- Alt, alt for langsomt. Flere af Christians venner, som er ældre end ham, har heller ikke fået vaccinen endnu, fortæller Susan.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid: Bliver alenemor til tre

Christian Kjær og Susan Astani fejrer syv års bryllupsdag (Foto: Privat)
Christian Kjær og Susan Astani fejrer syv års bryllupsdag (Foto: Privat)

Varme hilsner efter dokumentar

Parret fejrede under opholdet syv års bryllupsdag og kan snart markere, at de har været sammen i 12 år. De glæder sig fortsat over de mange varme hilsner, de har fået efter DR1-dokumentaren 'Farvel og tak', hvor de fortalte om deres afsked med Danmark, efter Kjær blev dømt i en trafiksag og mistede hæders-og æresbevisninger og sit jagttegn.

- Der er vanvittigt mange, der har skrevet til os. De har alle sagt, at de er kede af den måde, Danmark har behandlet Christian på, og at de skammer sig over det, siger Susan Astani.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro faldt i søvn under tortur-øvelse: Jeg var dødsens bange

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding