'Love is blind'-par går fra hinanden

Efter massive utroskabsrygter er kærligheden brast mellem tv-stjernerne.

Der var ikke et øje tørt i de sidste afsnit af 'Love is blind' sæson 3, som rullede over skærmen i forrige uge. Her kunne værterne afsløre, at de to par, som blev gift i programmet, siden var blevet til tre.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup: Jeg har svigtet Teitur

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Stine og Karsten fra 'Nybyggerne' fortæller om at finde hinanden i en sen alder.

Raven og SK fortalte i talkshowet, at selvom han sagde nej til hende ved alteret, så havde de alligevel fundet sammen efter programmet og var blevet kærester. De fløj på en lyserød sky, men nu er kærligheden brast mellem dem. Det afslører de i en fælles udtalelse på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så meget tjener jeg på porno

- Vi er kede af at meddele, at vi har besluttet at gå hver til sit. På grund af igangværende juridiske forhandlinger omkring disse beskyldninger, kan vi ikke gå yderligere i detaljer, og vi beder jer om at respektere vores privatliv, skriver parret og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WOW: Så høj var Lennys promille, da politiet kom

- Tak fordi I har fulgt vores kærlighedshistorie og har troet på os. Denne her rejse har ændret vores liv for evigt, og vi er meget taknemmelige for alle, der har været en del af den. Jeres kærlighed og støtte betyder alt.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Anna fik Oliver med i ‘Ex on the Beach’

De omtalte beskyldninger hentyder til, at det i denne uge kom frem i flere medier, at SK angiveligt har datet andre kvinder under optagelserne til 'Love is blind'.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Love Is Blind (@loveisblindnetflix)