Landskendte i 'Kandis for livet': Sådan går det

Sådan går det Kandis' superfans fra 'Kandis for livet' i dag.

I dokumentarfilmen 'Kandis for livet' fik man et unikt indblik i livet for en håndfuld af dansktopbandet Kandis' superfans.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler klar til ny sæson: Søger hjælp

Med undtagelse af Susan Bjerre, der har takket nej til at medvirke, fortæller de gennem instruktøren, Jesper Dalgaard, til HER&NU, hvordan det er gået dem, siden filmen havde premiere for et år siden.

Johnny Hansen sammen med instruktøren Jesper Dalgaard, 33. (Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix)
Johnny Hansen sammen med instruktøren Jesper Dalgaard, 33. (Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix)

– De gik fra ukendte til at blive genkendt overalt. Jeg har tænkt, om jeg kunne have forberedt dem bedre på det, men jeg havde ikke regnet med, at det ville gå så meget amok, fortæller filminstruktøren. Også for Johnny Hansen og Kandis har hans film haft stor betydning. Nye døre er blevet åbnet for bandet, der har 40-års jubilæum næste år.

LÆS OGSÅ: Skilsmissen er endelig: Så meget skal han betale

– Vi har altid haft et tæt forhold til vores publikum og vores fans. Og sådan er vi bare. Vi kan godt lide at have den kontakt, og nu er der så bare rigtig mange folk, som har fået øjnene op for, hvad det er, vi gør. Vi er meget mere accepteret i dag, end vi var for et år siden, fortalte han for nylig Ekstra Bladet.

Freddy, Uffe og Per Østergaard

Efter 42 år i bofællesskab i en villa i Vejgaard i Aalborg, er de blinde brødrene Fup – Freddy, Uffe og Per Østergaard – flyttet hver for sig. Desværre har de måttet sælge deres hjem på en trist baggrund. Freddy fik problemer med balancen, Uffe med hørelsen og Per en blodprop. De bor nu i ældre- og beskyttede boliger, men har bevaret deres gode humør og har tæt kontakt. (Foto:

(Foto: Ritzau Scanpix)
(Foto: Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Har det svært for tiden

Jonas Nielsen

Jonas Nielsen, 21, blev i august sygemeldt og siden desværre fyret fra Molslinjen. Her var han glad for at være og blev ofte genkendt af passagererne. I ”Kandis for livet” fortalte han ærligt om det sorte hul, han faldt ned i, da han som 14-årig mistede sin far. Alt det dårlige har nu indhentet ham igen. Hans mor, Anette, 57, fortæller, at han er kommet i behandling, og det går nu meget langsomt fremad, så de prøver at se positivt på det. Jonas håber i det nye år at få et nyt job som befaren skibsassistent. (Foto: DR

(Foto: DR)
(Foto: DR)

LÆS OGSÅ: Skilsmissen er endelig: Så meget skal han betale

Henning Hougesen

Henning Hougesen, 72, har fulgt Kandis tæt i snart 30 år og får som den eneste fan lov at besøge Johnny privat. Han er blevet ramt af epilepsi og har derfor ikke været til så mange Kandis-koncerter i 2022. Henning fejrede for nylig guldbryllup med Inge Merete, og med sangen ”Du betyder mere end du tror” blev det fejret af Kandis ved en koncert i Møldrup Hallen. (Foto: DR)

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

René Widding

René Widding, 44, fortalte ærligt om sin fortid med stoffer og kriminalitet, og hvordan et blik fra hunden Rocky og teksten fra Kandis-sangen ”Hotel Himmel” reddede ham under et selvmordsforsøg. Sammen med hustruen, Sanne, har han købt hus i Kliplev ved Aabenraa og er blevet medejer i skadedyrskontrollen MyreExpressen. Han går også i behandling, så han kan blive endnu bedre til at udtrykke sine følelser og bearbejde sin fortid.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Linse Kessler klar til ny sæson: Søger hjælp

Søren ”Strøm” Christoffersen

Den førtidspensionerede landmand Søren ”Strøm” Christoffersen, 51, havde i filmen netop mistet sin mor og fandt trøst i musikken. Han var dårligt gående i ”Kandis for livet”, men har siden optagelserne fået ny hofte. Til gengæld har han mistet en halv lillefinger i en ulykke. Strøm er fortsat aktiv i den lokale hal i Poulstrup, hvor han står for at leje borde og stole ud.

(Foto: DR)
(Foto: DR)

'Kandis for livet' genudsendes den 30. december klokken 20.00 på DR1