Kendt komiker sætter populære Lidl-sko til salg

Ane Høgsberg og hendes forlovede Lasse Madsen har i den grad slået igennem på de sociale medier, hvilket har givet pote og nye sko.

Komikerparret Ane Høgsberg og Lasse Madsen har i den grad fået succes på deres sociale medie Instagram, hvor de giver deres mange følgere gratis komik på ugebasis.

Ane har i skrivende stund 66.900 følgere, mens Lasse har 156.000, men trods de mange følgere, så tjener parret ikke på deres komik på Instagram, men det da er blevet til et par populære sko.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Vi er kærester

- Det har kastet et par sko af sig. Et par sygt fede sko, forklarer Ane, der i aften er taget til 'Zulu Comedy Galla' i Operaen med sin forlovede Lasse Madsen.

Skoene er den eneste gave, hun har oplevet at modtage grundet sine mange følgere på Instagram.

- Det er nogen, jeg har fået af Lidl, og som jeg nu har som børneopsparing til mine børn, for jeg kan forstå, de er mange penge værd. Så det er Ebbe og Aksels børneopsparing, fortæller Ane, der da godt kan overtales til at sælge dem.

LÆS OGSÅ: BREAKING: 'Bachelor'-Casper viser ny kærlighed frem

- Nu har jeg haft dem på på den røde løber, så jeg siger 11.000, da man får en god historie med. Så 11 af de lange, så bliver de dine, fortæller Ane, der bruger en str. 37.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne om særlig aftale i 'Vild med dans': Det er ikke til diskussion

Parret har ingen planer om at blive de nye influencers, selvom deres følgertal er langt over summen for at blive det.

- Vi kommer til at fortsætte uanset hvad, vi synes, det er sjovt. Vi er jo i den meget privilegeret situation, at vi ikke er influencers, og det, vi laver på Instagram, er jo bare for sjov. Vores primære indtægt er stand-up og komik på tv, så hvis vi siger ja til et samarbejde, så er det, fordi det er sjovt, fortæller Lasse og tilføjer ironisk.

- Vi flytter også til Dubai som en ægte influencer.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager skal giftes