Kandis-Johnnys mareridt: Truet på livet

Politiet måtte gribe ind, da sangeren modtog et billede af sin hustru med løkke om halsen.

Gennem hele sin snart 40-årige karriere har Johnny Hansen været vant til at lade sine fans komme tæt på, men dansktopstjernen har en grænse. Den overskred et par kvindelige fans, som Kandis-sangeren måtte anmelde til politiet.

LÆS OGSÅ: Nu afslører Thomas Blachman: Blev nødt til at sige ja til ‘X Factor’

Den store kærlighed til Kandis blev forvandlet til afsky og gik ud over Johnnys hustru, Gitte. På hjemmeadressen i Hurup i Thy modtog parret med posten afføring og noget, der kunne tolkes som en dødstrussel mod hende.

LÆS OGSÅ: Landmand Emil afslører: Brød aftale med produktionen

– Jeg har fået politiet til at lukke ned for et par stalkere. Kvinder, som skiftede abrupt mellem at elske og at hade. Indimellem gode gaver kunne de pludselig sende nogle frygtelige billedcollager. Én sendte et billede af Gitte med en løkke om halsen sammen med en pose afføring. Det var skræmmende. Så kontaktede vi politiet, og hun fik et tilhold på et år, siger Johnny Hansen, 56, i et interview med Billed-Bladet.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Blachman fortæller om den nye sæson ‘X Factor’.

Johnny har tidligere fortalt B.T., hvordan han gennem tålmodig dialog prøvede at stoppe en stalker, der forfulgte ham og familien gennem to år. Kvinden kom med et hav af grundløse beskyldninger mod Johnny og Gitte i årene efter hans tidligere hustru, Helle Bekhøjs, død.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen er gravid

– Vi har prøvet at skrive til hende og kontakte hende, men hun bliver bare ved og ved, fortalte Johnny om kvinden, som han også endte med at politianmelde.

I dokumentarfilmen 'Kandis for livet' kan man opleve Johnnys tætte forhold til sine fans, og der er ingen tvivl om, at han går langt for at komme dem imøde. Han siger til  Jyllands-Posten, at han ikke er typen, der sender nogen væk. For, som han siger; ingen fans, ingen fest.

LÆS OGSÅ: Video får folk til at gå amok: ‘Vild med dans’-babe lagt for had

– Jeg elsker at møde mennesker. Jeg plejer at sige, at mens andre band går ned bagved scenen efter koncerterne, så hopper vi ned foran for at møde vores fans. Og mens andre afsætter 10 minutter til at skrive autografer, så bliver vi stående i halvanden time, indtil alle har fået.

HER&NU har været i kontakt med Johnny Hansen, som ikke har yderligere at tilføje.