Kandis-Johnny griner af sig selv: Savner frisuren

Kandis-Johnny var glad for parodien på 'Frelseren fra Thy', selvom han ikke havde regnet med, at nogen ville lave en parodi på ham.

Den, der grinede allerhøjest nede i midt i salen, var Kandis-forsangeren Johnny Hansen selv, da Jesper Lundgaard kom flyvende ind på scenen til premieren på Sønderborg Sommerrevy som 'Frelseren fra Thy'.

LÆS OGSÅ: Prins Nikolais kæreste deler stor nyhed

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Caroline Wozniacki takker af som professionel tennisspiller…

Den kæmpestore succes, dokumentarfilmen 'Kandis for livet' har fået, har smittet af på sommerens revyer, og ifølge Johnny selv var Jespers parodi rigtig god.

LÆS OGSÅ: Fies første tid som mor: Føler mig totalt uduelig

– Det var skidegodt. Sjov tekst og sjov sang. Jeg synes, han rammer det ret godt, hvis man ser bort fra skægget. Men parykken, tøjet og kroppen rammer ret godt, sagde 56-årige Kandis-Johnny grinende og klappede Jesper Lundgaard på puden på maven, da HER&NU mødte dem i garderoben i pausen.

– For mig var det vigtigt,at vi gjorde det på en god og kærlig måde. Og så er det bare cool, at Johnny selv kommer og ser det. Det er jeg rigtigt glad for, sagde Jesper og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Landmand Ole skilt fra Gitte: Savnede swingerklubben

– Min største udfordring var parykken. Den første jeg fik på, var nok mere ”Johnny, 7 år, i Hurup”. Men den her er i orden, og vi har ramt den godt, tyskerperioden, fortalte Jesper og viste Johnny parykken med de klassiske ”Kandis-lyse striber i mørkt hår”.

– Jeg har jo haft sådan en frisure i mange år, og det er faktisk ikke så længe siden, at jeg har tænkt, at jeg skulle tilbage til den, afslørede Johnny grinende.

Langt tilbage

Jesper Lundgaard, 52, fik selv idéen til sketchen efter at have set filmen om Kandis.

– Mit forhold til Johnny og hans far, Bjørn, går rigtigt langt tilbage. Vi har i sin tid lavet morgenradio på Radio MidtVest sammen. Og Leif Maibom har skrevet en hyggelig tekst, sagde Jesper Lundgaard, 52, og Johnny nikkede.

– Jeg kender jo Leif fra Hurup gennem mange år, og Leif kender hele vores familie. Jeg havde sgu ikke troet, at nogen ville lave en parodi på mig. Men det er jo vores film, som har gjort, at vi er blevet accepteret af kultureliten efter så mange år. Selvom vi stadig bare gør det samme, vi altid har gjort, tilføjede Johnny.