Kærligheden brast for Riskær: Single igen

Efter seks gode år splitter parret op.

Klaus Riskær og hans kæreste Anna Pia er ikke længere et par.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex' store sorg: Mistede baby

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Janni Ree reagerer på Mikkel og Amalies forsoning...

– Jeg blev enig med min kæreste om, at vi har haft seks rigtig gode år, og nu splitter vi op. Vi er gode venner og har fælles samvær med vores søn, Adam. Det er enormt vigtigt for børn, at mor og far er der sammen, og det fungerer rigtig godt, siger Klaus Riskær, 68, som har seks børn med fem forskellige kvinder.

LÆS OGSÅ: WHAT: Flere gengangere med i 'Toppen af poppen'

Anna Pia og Adam
kommer på besøg
i Præstø, og Klaus
tager til København for at sikre
et godt samvær
Anna Pia og Adam kommer på besøg i Præstø, og Klaus tager til København for at sikre et godt samvær

Klaus opholder sig mest på sin landejendom i Præstø, mens ekskæresten Anna Pia bor med Adam i Klaus Riskærs store lejlighed på Gammel Strand i indre København.

LÆS OGSÅ: Mia Helene Højgaards store udfordring: Gravid på prøve

– Hvis man som mig altid vælger det allerbedste fra øverste hylde, en ung og frisk kvinde, så kan der komme et tidspunkt, hvor kontrakten skal rives over. Det begyndte at slide lidt i fortøjningerne, og så var det tid til at slippe ankeret og komme videre, siger han. Livet er langt fra slut for finansmanden, som scorede Anna Pia, da hun var 27 år.

LÆS OGSÅ: Amalies mor: Har ikke talt med Amalie i 5 uger

– Altså, jeg er single nu, men er stadig i en ung alder. Der er masser af fisk i vandet. Jeg har overhovedet ikke blinket ude, lige nu er jeg i en omstillingsfase. Og så kunne det godt være, at jeg skulle begynde at krybe lidt op i alderen. Jeg overvejer en omkring de 30, sagde storcharmøren grinende.

LÆS OGSÅ: Heidi Klum som Hollywood-mor: Dæmper på drømmene