Julie Berthelsen trækker stikket: Det er blevet for meget

Sangerinden har besluttet sig for at bruge mere tid på sine børn.

Når først ens børn synes, at man ikke er til stede som mor, så er det på tide at revidere sin kalender. Det har sangerinden Julie Berthelsen gjort, og det betyder, at hun stopper på radioprogrammet 'Formiddagen på 4’eren' på DR pr. 1. januar.

Allerede da hun i april startede hos DR, var det med den betingelse, at hun måtte se, om hendes egen karriere og radiojobbet kunne gå op i en højere enhed. I løbet af efteråret blev det så stadig tydeligere, at det kunne det ikke.

- Jeg er på farten næsten hver aften, og om dagen, hvor jeg skulle rekreere, laver jeg så radio. Det blev simpelthen for meget, siger Julie Berthelsen til det grønlandske medie Sermitsiaq.AG.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben: Sådan holder vi jul

Julie arbejder hos DR 30 timer om ugen og bruger ved siden af 20-60 timer på sin egen karriere med koncerter, foredrag og singleudgivelser. Desuden er der et nyt album på vej i starten af det nye år.

- Jeg blev lidt ked af det, da jeg begyndte at kunne mærke på mine børn, at mor aldrig var til stede, hun var altid bare på vej. Det er bestemt ikke nemt, for det var utrolig sjovt at prøve. Men jeg måtte vælge det, jeg mest brænder for, og det er min egen musik.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Badehotellet’ er tilbage

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-piger afslører: Vil vi fortsætte efter 2018?

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Morten afslører: Sådan går det med kærligheden