Johnny Hansen i vildt eksperiment: Læger advarer

Sammen med andre kendte danskere stiller Johnny Hansen sin krop til rådighed.

For at finde ud af hvor farligt junkfood er, har Johnny Hansen sagt ja til TV 2’s tilbud om i tre uger kun at leve af burgere, pizza, grillkylling, hot dogs og fritter.

Professor Bente Klarlund står i spidsen for det ekstreme tv-eksperiment, hvor Johnny sammen med Rikke Hørlykke, 45, Mette Blomsterberg, 51, og Christian Degn, 42, stiller sin krop til rådighed for at finde svaret.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde beklager: Jeg har begået en fejl

Men tre uger på junkfood er hårdere end, det lyder til, og på langt sigt kan det have store omkostninger for den 56-årige dansktopstjerne, hvis der ikke bliver rettet op bagefter. Det siger læge Jerk W. Langer.

– Jeg mener ikke, at dette kosteksperiment på tre uger som sådan er farligt, hvis Johnny og de andre forsøgspersoner følges tæt af læger undervejs, der om nødvendigt kan stoppe forsøget. Men efter forsøget skal de helt sikkert leve sundt for at modvirke de begyndende skader, der helt sikkert opstår i kroppen. Ellers er der ingen tvivl om, at junkfood på længere sigt øger risikoen markant for bl.a. hjerteproblemer, overvægt og depression, advarer Jerk W. Langer.

LÆS OGSÅ: Grådkvalt reality-stjerne: Hun er ved at forsvinde fra mig

'Junkfood-eksperimentet' sendes på TV 2 torsdag 27. januar kl. 20.00.