Jeanette Ottesen efter fødsel og skilsmisse: Det er svært

Livet har taget en stor drejning for Jeanette Ottesen, der nu skal vænne sig til sin nye tilværelse.

Der var lagt op til en aften i romantikkens og kærlighedens tegn, da der i sidste uge var premiere på den danske komedie 'Elsker dig for tiden' i Imperial i København.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen indrømmer: Jeg tager stoffer

Jeanette Ottesen måtte dog finde venskabelig støtte og kærlighed i sin gode veninde Cecilie Schmeichel, 32.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

Eks-svømmeren kunne nemlig i starten af december fortælle, at hun skal skilles fra Marco Loughran, 33.

– Det er jo ikke på nogen måde særlig optimalt eller fedt. Men sådan går livet nogle gange, lød det fra Jeanette.

Sammen har svømmeparret datteren Billie-Mai, der fylder fem år lige om lidt, mens de for blot tre måneder siden bød deres andet barn, sønnen Harley, velkommen til verden. Og lige netop de to børn har i denne svære tid Jeanettes fulde opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Før og efter: Se ‘Robinson’-deltagernes vilde forvandling

– Jeg prøver bare at skabe ro derhjemme. At have det godt med mine børn og få tingene til at fungere. Vi har rigtig mange dejlige venner og masser af familie, så det går vi overhovedet ikke ned på, forklarede den tidligere stjernesvømmer.

Selvom hun ikke vil ud med årsagen til det pludselig brud, så slår hun fast, at der er styr på praktikken, så det går mindst muligt udover børnene.

LÆS OGSÅ: Robert på vej i retten: Støttet af kæresten

– Selvfølgelig kan den store mærke, at der er sket en forandring, men vi gør vores allerbedste for, at alt skal være så roligt og normalt som muligt, selvom der ikke er noget, der er normalt lige nu. Men ja, det er svært, forklarer Jeanette, der blev gift med sin eksmand tilbage i 2017.

Hun har ikke tid til at holde barsel fra sit coaching firma og har besluttet sig for nu at forsøge at kigge fremad.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor slog vi op

– Jeg ser frem til en ny start. Et nyt kapitel. Det er vildt mærkeligt at skulle sige det, når man lige har født et barn, men det gør jeg jo selvfølgelig. Det er så mærkeligt det hele, det er det virkelig. Men jeg er nødt til at se fremad, jeg kan jo ikke bare stå stille. Jeg bliver nødt til at komme videre.