Janni Spies har ikke set kæresten i halvandet år

Janni Spies' 40-årige kæreste Roberto rejste fra Danmark i marts 2020 og har ikke været her siden.

Allerede inden Covid-19 ramte, havde Janni Spies, 59, og kæresten gennem seks år, Roberto, 40, svært ved at se hinanden så ofte, som de havde lyst til.

Han bor i Brasilien og må kun opholde sig i en EU i en begrænset periode hvert år, ligesom Janni Spies også kun kan være en begrænset periode i udlandet. På grund af pandemien har de nu ikke set hinanden i halvandet år.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ ekspert jubler: Endelig gift

– Han var her, men rejste hjem, lige da Danmark lukkede ned, fortæller Janni, der ikke ved, hvornår hun ser ham igen. Parret holder dog en tæt kontakt og taler sammen hele tiden.

Artiklen fortsættes under videoen.

– Der er nogle regler, der gør det svært at ses. Men det er et vilkår, jeg må acceptere. Man kan vælge at bruge sin energi og kræfter på at bekæmpe noget, der ikke kan bekæmpes, eller man kan acceptere det som vilkårene, siger Janni, der også har brugt den tilgang for at komme gennem nedlukningerne.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer er flyttet: Skal skilles

– Jeg har taget det, som det kom, accepteret, at det var sådan, og prøvet at navigere i det. Det er gået fint, og jeg synes, jeg har lært meget af det. Jeg er også glad for, at der er åbent igen. Jeg har kigget rundt i udlandet, og de har jo haft det meget værre, end vi har, selvom det også har været svært for os, måske fordi vi er mere forvænte på nogle områder. Men der er blevet handlet i tide, så jeg synes, vi kan være stolte af den måde, det er tacklet på. Nu må vi så se, om vi kommer helt igennem det, eller om det vender tilbage. Vi må tage en dag ad gangen. Jeg tænker, man lever mere i nuet for hver gang, man havde lagt planer og troede, at nu blev der åbnet, men så gjorde der ikke alligevel, fortæller Janni Spies.