Husker du? De blev forældre i 2022

År 2022 vil for evigt være året, hvor Jorden rundede et befolkningstal på otte milliarder. En række kendte danskere var med til at få kloden til at nå den milepæl.

En løveunge

Christian Arnstedt, 33, fra 'Løvens Hule' fik titlen som far 11. juni, da hans hustru, Charlotte Reventlow, fødte en velskabt dreng på Rigshospitalet. – Livet har fået et nyt formål, skrev Christian til et billede på Instagram af sønnen, som har fået navnet William.

LÆS OGSÅ: Vild besked til Medina: Det kunne være blevet os

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Tidlig ankomst

Bille på 49 cm og 3150 gram valgte selv sin fødselsdag, da han kom til verden 15. januar et par uger før termin. Nu har DR-værten Mette Bluhme Rieck, 40, og kæresten, Kasper Nielsen, 52, sammen to sønner.

LÆS OGSÅ: Christian Degn afslører glædelig nyhed

(Foto: Bo Nymann)
(Foto: Bo Nymann)

Pseudotvillinger

I februar 2021 blev Medina, 40, mor til Tyler Rose, og 4. juni i år kom Eliott Rose til verden. Medina og hendes mand Malo kan altså kalde sig forældre til pseudotvillinger, da der er under 18 måneder imellem de to brødre.

(Foto: Bo Nymann)
(Foto: Bo Nymann)

Berømt?

Sangerinden Anna David, 38, og kæresten, Christian Sørensen, har netop fået deres tredje barn, som kom til verden 10. juli, døbt. Elmer er hans fornavn, og det betyder ”berømt”, så måske han kommer til at gå i sin mors fodspor?

(Foto: Klaus Bo Christensen)
(Foto: Klaus Bo Christensen)

En regnbuefamilie

Kl. 23.59 den 4. august blev Ava født ind i regnbuefamilien betående af Abdel Aziz Mahmoud, 39, kæresten Andreas Gylling Æbelø, 43, og parrets veninde Anne. – Ava hedder hun. Mor hedder Anne, far hedder Andreas og baba hedder Abdel. Det er sådan meget Kardashian-agtigt at køre samme forbogstav til alle sammen, fortalte Abdel grinende tidligere på året.

(Foto: Peter Hauerbach)
(Foto: Peter Hauerbach)

Sol og måne

Nikolaj og Maria Bek blev forældre endnu en gang, da Mathilde Luna kom til verden 22. juni. – Luna betyder måne, og så har vi jo en sol og en måne, kan man sige, fortæller Maria, hvis datter Solvej, som er fra 2020, er en af hovedpersonerne i det populære TV 2-program 'Årgang 20', der kommer med nye afsnit i starten af det nye år.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

Færøsk tradition

4. november blev 'Nybyggerne'-parret Súnnva, 27, og Martin Høghfeldt, 34, forældre til en dreng. Hans navn er dog stadig hemmeligt, da det efter færøsk tradition først bliver afsløret, når præsten spørger, hvad han skal hedde. – Vi har ikke sat en dato for, hvornår han skal døbes, men det bliver formentlig en gang i det nye år, forklarer Súnnva og slår fast, at det kun er hende og Martin, som kender til navnet.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)