HOT NEWS: Christopher optræder på Grøn

Det er lagt op til en magisk koncertoplevelse, når en af Danmarks største popstjerner kommer med et utal af hits til Grøn fest, dans og fællessang. 

Tuborg og Muskelsvindfonden har netop offentliggjort det næste navn på årets Grøn-plakat. Her finder man allerede store danske navne som Tessa, Carpark North, Andreas Odbjerg, Drew Sycamore og D-A-D – og nu får de selskab af popstjernen Christopher.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin om at blive mor: Jeg glæder mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en overraskende status på sit forhold til Mikkel.

- Det er fantastisk at få lov til at være en del af Grøn igen i år. Når jeg kigger tilbage på de år, hvor jeg har været med, står de oplevelser stadig som nogle af de absolut særligste live-øjeblikke i min karriere. Det kommer til at være første gang i virkelig lang tid, at jeg kommer til at stå med fuldt band og fuld produktion og holde en fest foran et publikum, fortæller Christopher og fortsætter:

- Jeg er sikker på, at folk glæder sig lige så meget som mig til at komme ud og mærke energien og det sammenhold, der gør Grøn til noget helt specielt. Det er fællesskabsfølelsen både på, foran og bag ved scenen, og jeg glæder mig så sindssygt meget til at opleve det igen! Jeg er sikker på, at den her sommer bliver en, vi ikke kommer til at glemme.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om utroskab: Det mest ubehagelige jeg har oplevet

Den danske sanger debuterede i 2012 med albummet 'Colours', som kastede adskillige hits af sig – herunder 'Nothing in Common', 'Agains the Odds' og titelnummeret. På scenen er han kendt som et sandt energibundt, der er exceptionelt dygtig til at få fat i publikum – uanset om de befinder sig på de forreste eller bagerste rækker.

Christophers seneste album, 'My Blood', udkom sidste år og har modtaget store roser for det mere personlige tekstunivers. Således har to af singlerne fra albummet, 'Ghost' og 'Leap of Faith' begge opnået platincertificeringer, mens 'Fall So Hard' har opnået guldstatus.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager hemmeligt gift

Grøn bliver afholdt over hele det danske land, og det hele starter på Amager d. 21. juli.

Tourplan 2022:

21. juli: Amager

22. juli: Kolding

23. juli: Aarhus

24.juli: Aalborg

28.juli: Esbjerg

29 juli: Odense

30. juli: Næstved

31. juli: Valby