Heidi Klum som Hollywood-mor: Dæmper på drømmene

Heidi Klum har gjort sig mange tanker om, hvordan hun vil opdrage sine børn.

Humørbomben med de berømte ben, Heidi Klum, har fire teenagebørn, der alle skal til at finde deres plads i verden.

LÆS OGSÅ: Ung mor har taget stilling til datterens død

Artiklen fortsætter under videoen med Peter Mygind til TV-prisen...

Som supermodel og Hollywood-mor har Heidi gjort sig nogle tanker om, hvordan man bedst opdrager børn, når de vokser op i en stjerne-industri. Det er ikke nogen hemmelighed, at der i modelbranchen er et enormt pres, i forhold til hvordan man ser ud. Det handler specielt om kroppen, og hvor mange kilo der må sidde på hofterne.

LÆS OGSÅ: Mette indrømmer: Jeg havde først valgt en anden

I et interview med mediet New Parent har Heidi ærligt fortalt, hvad gode madvaner og kropsbillede betyder for hendes opdragelsesstil.

Heidi
med
sin
ældste
datter,
Leni
Klum.
Leni
læser
i øjeblikket
på
college
i New
York,
og hun
er spået til at
følge
i sin
mors
fodspor
som
supermodel,
når
hun
engang
er færdig på
skolebænken.
Heidi med sin ældste datter, Leni Klum. Leni læser i øjeblikket på college i New York, og hun er spået til at følge i sin mors fodspor som supermodel, når hun engang er færdig på skolebænken.

– Du kan ikke bebrejde Hollywood. Du er nødt til selv at beslutte, om du vil være trænet eller super tynd. Du kan ikke bebrejde andre mennesker. Det er dit eget valg, og hvis du har børn, så er det op til forældrene at uddanne deres børn, så de er sunde og ikke ender i sporet af anoreksi eller overvægt. Det er op til dig som forælder, og det er svært at give børn sund kost. Jeg må håndtere det på daglig basis. Det er svært at sørge for, de spiser rigtigt, fortæller Heidi.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Frederik afslører: Trodsede produktionen

Det er ikke kun gode madvaner, der bekymrer Heidi. Da hendes børn er vokset op i en verden, hvor succes er defineret af berømmelse, har hun måttet tage snakken med sine børn. Det er nemlig ikke altid en løsning at stoppe i skole og satse på talentet.

– Når man hører, at et barn dropper ud af skolen hvert 26. sekund, så bliver man bekymret. Man vil have, at de bliver i skole, og at de har en ambition for, hvad de vil være og give dem ideer og opbakning. Jeg vil helt sikkert være involveret og tænke på ideer til arbejde, siger Heidi og forklarer:

LÆS OGSÅ: Christophers store filmdebut: Jeg har fået smag for det

– I dag kigger børn på magasiner, og så vil de være basketballstjerner eller have deres eget TV-show, men der er ikke mange, der kan gøre de ting. Det er ikke fordi, de ikke skal sigte efter deres drømme, men der er også andre fantastiske jobs. Så det er godt at snakke med dem om, hvordan man når dertil, og hvor svært det er at opnå så store drømme.

Heidi blev gravid med sin ældste datter, Leni, 19, kort før hun fandt sammen med sangeren Seal, 60, i 2004. Seal adopterede Leni i 2009, og datteren har aldrig haft noget med sin biologiske far, den italienske forretningsmand, Flavio Briatore, 73, at gøre. Heidi og Seal fik børnene Henry, 16, Johan, 15, og Lou, 13, før de gik fra hinanden i 2014 efter ni års ægteskab.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Hele kronprinsfamilien er i mål til Royal Run