(Foto: Henrik R Petersen)
(Foto: Henrik R Petersen)

Hanne om skilsmissen fra Finn: På tide at stoppe

Der er på nuværende tidspunkt ikke kontakt mellem Finn og Hanne Nørbygaard.

I modsætning til eksmanden Finn Nørbygaard, 70, har Hanne Nørbygaard ikke nogen optur over deres skilsmisse. Hun er dog enig i, at det var den rigtige beslutning, at de gik fra hinanden.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe er gravid igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Bodil Jørgensen er til pressemøde på Cirkusrevyen 2023...

– Vi er begge to ret afklarede med det, men det gør ikke, at man bare kommer sig over det med det samme. Det er trods alt 19 år, man har været sammen med et andet menneske. Det er halvdelen af mit voksne liv, siger Hanne, 56, der i 2008 giftede sig med den 14 år ældre komiker og terapeut.

LÆS OGSÅ: CHOK! Derfor droppede Alex kæresten: Han havde en anden

De gik første gang fra hinanden i 2012, men fandt siden sammen igen.

– Vi har været igennem nogle runder, men nu er der ikke mere. På et tidspunkt skal man stoppe med at smide flere gode år efter dårlige. Det eneste, vi stort set har til fælles, er, at vi begge spiller golf, fortæller Hanne og forklarer, at de med årene stille og roligt er gledet fra hinanden.

– Det stod klart, efter vi solgte huset. Vi boede i et kæmpe hus i Søllerød, hvor Finn var på den ene side med sit, og jeg var på den anden side af huset med mine krukker. Da vi flyttede ind i lejligheden i København, sad vi så i sofaen og kiggede på hinanden, fortæller Hanne, der er blevet boende – og indtil videre beholder efternavnet – mens Finn er flyttet til Østerbro, hvor hans to voksne sønner bor.

LÆS OGSÅ: Efter beskyldninger om dyremishandling: Nu reagerer Christopher

Ligesom Finn er hun glad for beslutningen om at blive skilt og håber, at de med tiden kan reetablere et venskab.

– Jeg gider ikke senere sidde og være en sur, gammel kælling og være vred over, at jeg brugte mine bedste år på et ægteskab, der var forbi. Så er det bedre at slippe tøjlerne og lade hestene løbe. Men man kommer jo ikke bare videre på to dage. Det er en tilvænningsproces. Jeg skal lære at være fri igen.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’ er tilbage: Det er flovt!