Gravide Josephine endelig hjemme hos Lasse: Vi skal nyde det

Efter et par travle uger med OL-dækning i Japan er Josefine Høgh nu tilbage i Danmark hos sin mand, Lasse Sjørslev.

Det søde par var blandt de mange, der mødtes for at fejre udgivelsen af kollegaen Janni Pedersen og hendes mand, Kim Fabers, nye krimi, 'Kvæler'. Ved festen, der blev holdt i gårdhaven hos BrewPub ved Rådhuspladsen, fortalte de, hvor meget de havde savnet hinanden.

- Vi har facetimet tre-fire gange om dagen. Det har været lidt svært med tidsforskellen, sagde Lasse Sjørslev, der har haft sin gravide hustru i tankerne, mens hun var væk.

- Jeg har ikke været bekymret for hende, men jeg har tænkt meget på hende i forhold til døgnrytmen. Hun har skulle op om natten og lave fjernsyn. Det er nogle gange lidt hårdt. Og så varmen oveni. Der var 30-35 grader, sagde han.

LÆS OGSÅ: Ghitas svære tid: Slået ud af had-beskeder

Heldigvis var Josefine netop kommet hjem, da temperaturen i Tokyo nåede op på 39 grader – det højeste i 29 år. Selv om der var mange praktiske udfordringer, har OL været en kæmpe oplevelse.

- Jeg havde aldrig været til et OL før. Jeg havde glædet mig og havde mange forventninger. Nu blev det lidt anderledes på grund af alle restriktionerne. Nogle gange skulle vi tælle til 10, men så grinede vi lidt af det. Det er så noget af det, man kommer til at huske det her OL for. Men det var fedt at være sammen med Danmarks bedste atleter, sagde Josefine Høgh, der efter en travl sommer med EM og OL nu glæder sig til en uge i Grækenland sammen med Lasse.

- Vi skal lige nyde den sidste tid, inden det går løs.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået fedmeoperation

Parret skal være forældre i november, men er fortsat hemmelighedsfulde om kønnet. De har en liste på fem-seks navne, som de forhandler om, og snart skal de i gang med at samle udstyr.

- Min søn flytter snart hjemmefra, og min datter skal på efterskole. Så om kort tid er der pludselig tomt, og så flytter der en ny ind, lød det med et smil fra Lasse Sjørslev.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro