Gittes hårde tid: Offer for onde rygter

Johnny Hansens kone, Gitte, kan intet stille op med rygterne. Hun er magtesløs.

At Gitte og Johnny Hansen har en speciel kærlighedshistorie, ved de fleste. Den populære Kandis-forsanger ramte på ulykkelig vis alle forsider i 2008, da hans første hustru, Helle, begik selvmord – og da han året efter blev kæreste med den seks år yngre Gitte fra Fyn, gik snakken igen, blandt andet om hvorvidt Gitte og Johnny allerede havde mødt hinanden, før Johnny blev enkemand.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne afslører: Jeg var så bange

Artiklen fortsætter under videoen, hvor  Mariam og Jasmin fra ‘Først til verdens ende’ fortæller om programmet… 

Den snak er aldrig helt forstummet, fortæller ægteparret i et interview med Femina. Og det kan være svært at tackle for især Gitte.

LÆS OGSÅ: Asta jubler over babylykke: Det bliver en dreng

– Noget af det værste, jeg kan blive budt, er uretfærdighed. Og når rigtig mange – både fans, men også folk, der slet ikke kan lide dansktop – har en klar holdning om, at jeg nok var inde i billedet, før Helle tog sit liv, går det imod min retfærdighedssans. Det kan holde mig vågen om natten, for jeg føler mig så magtesløs, siger Gitte, som især støder på de onde rygter, når hun læser dem på sociale medier.

Johnny Hansen, 53, siger i interviewet, at han har opfordret sin hustru til aldrig at læse kommentarsporene, da det er umuligt at vinde alle, men det er svært for Gitte at kæmpe imod trangen til at sige fra.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid

– Alle havde pludselig en mening om mig uden at kende mig. Jeg er blevet kaldt alt fra golddigger til luder og morder. Det gjorde mig virkelig ked af det og frustreret, men også magtesløs, fordi jeg vidste, at det ville være at smide benzin på bålet, hvis jeg gik til kamp mod alt det her, fortæller Gitte Hansen ærligt til Femina.

Hun understreger også, at hun har haft det dårligt med, at Johnnys to døtre, Caroline og Cecilie, som var teenagere, da deres mor døde, skulle læse de falske rygter.

LÆS OGSÅ: UHH: Sådan er Janni og Karsten med i ny dansk biograffilm