Gitte Nielsen fylder 60 år: Skandaler på stribe

Gitte Nielsen kan i dag fejre sin 60 års fødselsdag.

Lige siden hun var helt ung, har Gitte Nielsen levet i rampelyset. I dag kan den danske filmstjerne fejre sin 60-års fødselsdag med et tilbageblik på et liv med både mange op- og nedture.

Hun har medvirket i adskillige film, tv-serier og realityprogrammer, men berømmelsen som model, film- og tv-stjerne har også haft sin pris.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Flasher bryster under frieri

Gitte har kæmpet med et slemt alkoholmisbrug, som hun flere gange har været i behandling for. Hun har for rullende kameraer gennemgået risikable skønhedsoperationer, og så har hun fire forliste kendis-ægteskaber i bagagen. Heraf gennemlevede hun to sande mareridt i sine forhold til fodboldstjernen, Mark Gastineau, og racerkøreren, Raoul Meyer, hvor hun blev udsat for vold både fysisk og psykisk. Mens hun efter ægteskabet med 80'er ikonet Sylvester Stallone havde umådeligt svært ved at holde liv i karrieren.

LÆS OGSÅ: Bekræfter: 'Vild med dans'-dommer vender tilbage

I 2006 blev Gitte gift med den italienske instruktør, Mattia Dessi, 44, og for fem år siden blev de overraskende forældre til deres første fælles barn, Frida. Foruden Frida har Gitte fire voksne sønner fra tidligere forhold: Raoul Meyer Jr., 28, Douglas Meyer, 30, Killian Gastineau, 33, og Julian Winding, 39.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsens alternative ferie: Ungerne med på arbejde

Se billederne fra Gittes liv i videoen.