(Foto: The Image
Direct/Ritzau Scanpix)
(Foto: The Image Direct/Ritzau Scanpix)

Gitte i topform: Kål, vand og fitness

Selvom Gitte Nielsen snart runder 60 år, holder hun den slanke linje.

Næste sommer fylder Gitte Nielsen 60 år, men hvis man tror, hun bliver udmattet af sin fireårige datter, Frida, så tager man fejl.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikita Klæstrup taler om sin ekskæreste...

– Mødre er bare stærke. Før fødslen spurgte jeg mig selv, hvordan jeg ville klare det her, men nu er jeg 59, og hun giver mig bare så meget energi, fortæller skuespilleren i et interview med den engelske avis The Times.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen er forsvundet

At hun holder sig sund og slank er også en del af forklaringen, men hun siger, det ikke føles som en sur pligt.

– Jeg kan godt lide at holde mig i form, men jeg bruger altså ikke 10 timer på fitness hver dag. Det var hårdt at tabe de ekstra graviditetskilo, men det er altså vigtigt at være sund. Jeg svømmer i vores pool hver dag, og tre gange om ugen går jeg i fitnesscenter. Der hamrer jeg afsted på romaskinen, siger Gitte og afslører, at hun også holder de gode takter, når det gælder mad.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche deler svær besked

Frokosten med manden, Mattia Dessi, består typisk af kål eller quinoa med laks, og middagsmaden er også fra det lette køkken.

At hun er på vej mod et skarpt hjørne, rører hende ikke det mindste.

– Det er min passion at holde mig sund, og jeg har intet imod at blive 60. Jeg er tilfreds med mit udseende. Selvfølgelig ser jeg ældre ud – jeg er ældre – men når jeg ser mig i spejlet, synes jeg ærlig talt, at jeg ser godt ud.

LÆS OGSÅ: Bieber taler ud om graviditet