Gift igen: Overrasker med særlig kjole

Parret har ikke længere én bryllupsdag men to.

Gode ting kan godt tåle at blive gentaget.

Det er parret Mette Marie Lei Lange og Jon Lei Lange formentligt enige i. I lørdags blev de nemlig gift for anden gang.

- JEG ER SÅ HØØØØJ efter vores kærlighedsfest, at jeg nærmest ikke ved, hvad jeg skal gøre af mig selv!, skriver Mette Marie Lei Lange på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Janni afslører: Sådan holder jeg mig ung

Parret blev genviet i deres have af Køges borgmester, og herefter var dømt der havefest.

- Vi dansede til den ægte lyse morgen, og da natten var mørkest, sprang Jon og Nicolai Jandorf i poolen! Det er den bedste fest, jeg nogensinde har været til, og jeg er lykkelig helt ind til benet, slår influenceren fast.

Særlig symbolik

På billederne fra dagen, som Mette Marie har delt på Instagram, kan man se, at hun til selve ceremonien havde iført sig en hvid brudekjole med perler, palietter og tyl, og det var en overraskelse for både gæster og Jon. Selvsamme brudekjole havde hun nemlig også på, da parret første gang blev gift i kirken i 2013 og efterføgende holdt bryllupsfest i Jons fars have i Gilleleje

-Da så mig selv på billederne, i den samme brudekjole, som jeg havde på til vores bryllup for 10 år siden, nu bare tilsat grå striber i håret, to geniale børn og den samme mand (med matchende grå striber), som jeg nu kender og elsker endnu højere end dengang, hvor vores kærlighed rungede af håb for fremtiden og endnu uden strammer på knæerne og smilerynker, så blev jeg simpelthen så lykkelig, skriver Mette Marie på Instagram.

LÆS OGSÅ: Afslører nyt om lillebror: Stress inden termin

Parret kan ikke udelukke, at der kommer endnu en bryllupsfest om 5 år.

Se opslaget fra Mette Marie Lei Langes Instagram herunder.