Finn Nørbygaards svære barndom: Kasseret af mor

Skuespilleren havde en hård start på livet.

Finn Nørbygaard blev bortadopteret efter fødslen, og i sin nye bog 'Mine 12 veje til liv' fortæller han for første gang om den hårde start på tilværelsen. Den første plejefamilie, han blev anbragt hos, var sendt fra helvede.

- Min adoptivmor har fortalt, at jeg lå der i min lille tremmeseng med alkohol i sutteflasken. Jeg havde fnat, blev sjældent skiftet og havde lort op til nakken, så huden på ryggen var helt flosset og opløst. De sidste 14 dage hos plejefamilien lå jeg og skreg, hvilket fik naboen til at ringe til Børneværnet, skriver den 68-årige entertainer og psykoterapeut i bogen.

I 1985 opsøgte han så sin biologiske mor, og det viste sig, at hun ikke var hans kop te.

LÆS OGSÅ: Så glade er de: Ulf Pilgaard viser kæresten frem

- Min mor var en manipulerende, dominerende løgnhals med et stort temperament og en hårdhed. Jeg troede at blive adopteret var en katastrofe, fordi jeg altid har følt mig kasseret, men efter mødet med hende viste det sig at være mit største livsheld overhovedet, erkender Finn Nørbygaard overfor HER&NU og fortsætter:

- Som barn hos min adoptivmor, stod min biologiske mor som drømmekvinden, jeg aldrig havde set. 33 år gammel mødte jeg hende så med åbne arme, men det holdt slet ikke. Da jeg så på min storebror og storesøster – den ene alkoholiker og den anden levede et usselt liv samt oplevede mange andre ting, så kunne jeg godt se, det var godt, jeg slap væk fra hende. Jeg havde ikke haft en chance i livet, siger Finn Nørbygaard.

LÆS OGSÅ: Sara Blædel midt i succesen: Jeg har fundet ro

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philine uenige: Hvem er den største blærerøv?