Fie Laursen overvinder sin største frygt

Fie Laursen er nu landet i Danmark.

Fie Laursen har ikke sat sine ben på dansk jord i flere år, men nu er hun blevet nødt til at flyve til Danmark med sin søn, da hun har fået en tid til en akut operation.

LÆS OGSÅ: Kendt MGP-stjerne skal være far

Det er dog ikke nemt for Fies moderhjerte at skulle flyve med sin søn.

- Min største frygt (flyve med baby) endte med at være en drøm trods en vanvittig træt, syg og ramt krop. Og med helt seriøst kun to timers søvn i nat, så havde vi den dejligste rejse. Lillemanden grinede sig igennem lufthavnen, sov på flyet, legede og hyggede sig! Kun et stressøjeblik, da vi skulle lande, ellers var det totalt uvirkeligt, hvor nemt han gjorde det for mig, skriver Fie i et opslag på Instagram og tilføjer:

- Mor er stolt. Selvom jeg nok bare var heldig, du var i godt humør. Nu glæder jeg mig til at blive rask og få alt rødmen og hævelse ud af mit ansigt.

LÆS OGSÅ: Simon Kvamm søger flere 'X Factor'-deltagere

Fie Laursen har fået konstateret breast implant illness og skal ved akut operation i Danmark have fjernet de brystimplantater, der har gjort hende syg.

Fie Laursen bliver denne gang i Danmark i noget tid, mens huset i Portugal kan blive renoveret færdig. Tidligere har Fie boet i Spanien, men nu flytter til Portugal, hvor sønnens far har fået arbejde.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' sammen på tv igen