Efter stor ulykke: Mai Manniche frygter graviditet

Ulykken, som Mai var udsat for tilbage i oktober 2021, har fået hende til at grue for graviditet.

Smykkedesigneren Mai Manniche er ikke bleg for at dele ud af sine tanker på sin Instagram-profil, og i går åbnede hun op for, hvordan en tidligere ulykke påvirker hende fysisk og psykisk.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Kristoffer om makeup: Det har været en stor drøm

I oktober 2021 kom Mai Manniche ud for en alvorlig ulykke, hvor hun blev ramt af en scooter i Belgien. Det resulterede i, at hun brækkede sit knæ, håndled og albue, hvorefter hun blev kørt til Danmark i en ambulance.

På Instagram skriver Mai, at knæskaden bekymrer hende i forhold til en fremtidig graviditet.

LÆS OGSÅ: DR-kendis chokerer: Tæt på at slå et barn ihjel

- Mit knæ gør, at jeg er rædselsslagen for at blive gravid - selvom jeg gerne vil have børn. Men en vægtøgning vil ikke være godt for mit knæ, skriver Mai Manniche på sin Instagram.

I starten af februar måned kunne Mai afsløre, at ulykken har givet hende en méngrad på 18%, hvilket betyder, at hun ikke kan løbe eller lave andre aktiviteter, der belaster knæet.

Begrænser hende dagligt

I opslaget udtrykker Mai, at ulykken har haft store konsekvenser for hendes dagligdag, og at hun er træt af, når folk negligerer, hvordan ulykken påvirker hende.

- Jeg lever med det, går og svømmer. Men det gør ondt og det begrænser mig dagligt. Og jeg simpelthen HADER når nogle kommer med en smart kommentar om ‘at det nok skal gå over’. ‘Måske du går i forkerte sko - træner for lidt’, skriver Mai og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev til privat middag med Kim Kardashian

- Det kommer selvfølgelig et godt sted fra, men nej det forsvinder ikke bare. Mit knæ bliver aldrig som før. Jeg ser på ingen måde mig selv som et offer - men det er ikke en hjælp at negligere, hvad der er sket. Tværtimod. Nogle gange har man bare brug for at sige, ja det er fucked up. Græde lidt og SÅ videre i teksten.

Se opslaget, hvor Mai skriver sine tanker, herunder. 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Mai Manniche (@maimanniche_jewlscph)