Efter Hugos død: Nu dropper de Helmig-program

Nu får Hugo Helmigs død konsekvenser for sendeplanen.

I Casper Christensen og Michael Bertelsens nye program ‘All Exclusive’ byder de to værter en gæst velkommen til 24 timer med dem, hvor alt ifølge programbeskrivelsen kan ske.

LÆS OGSÅ: Thomas Helmig var hos Hugo, da han døde

På listen over deltagere i programmet er blandt andet Thomas Helmig, men ovenpå Hugo Helmigs tragiske død har Viaplay besluttet, at programmet med Helmig alligevel ikke skal sendes. Det skriver Ekstra Bladet.

- På nuværende tidspunkt er programmet taget ud af programrækken, det oplyser head of non-scripted content Karsten Bartholin hos Viaplay til Ekstra Bladet i en mail.

Der er premiere på programmet ‘All Exclusive’ d. 7. december på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Det har været et mareridt

Var hos sønnen, da han døde

Det var Thomas Helmig selv, der i første omgang afslørede sønnens død i går, da han på Instagram skrev:

- På dit alt for korte livs sidste aften sad vi to sammen i sofaen i din lejlighed. Vi spiste og så 'Notting Hill', og vi snakkede, og vi snakkede. Du var så fuld af håb, drømme og planer for fremtiden, skrev den 58-årige sanger og tilføjede, at han blev hos sin søn hele natten, og mens Hugo sov, gav hans hjerte op.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmig er død: Se familiens rørende afsked

- Nu er du så pludselig ikke “her” længere, men du lever videre et sted “Dybt inde i mit hjerte,  hvor jeg vil bære dig med ømhed, stolthed og betingelsesløs kærlighed resten af mit liv. Jeg er så uendeligt taknemmelig for hvert eneste sekund, jeg fik sammen med dig. For evigt – Far.

Siden er det strømmet til med kondolencer, og det er tydeligt, at den unge sanger og hans død har sat dybe spor i både venner, bekendte, fans og ikke mindst familien.