Efter datterens død: Dennis Knudsen får smuk hilsen fra det hinsides 

Dennis Knudsen fik to tegn fra sin afdøde datter Naomi på sin løbetur.

På sin morgenløbetur i dag stødte Dennis Knudsen på en lille, hvid fjer, der ifølge ham er en smuk hilsen fra sin afdøde datter Naomi, som han i november mistede til vuggedød.

LÆS OGSÅ: WHAT: Pitzner hyrer 'Bagedyst'-stjerne

- Der sker dét, at jeg løber, og jeg er så taknemmelig for livet, og prøv lige at se, hvad der ligger på stien, siger Dennis Knudsen, der fremviser en hvid fjer på en Instagram-video.

- Så ligger der bare den her hvide, lille smukke fjer, som nok er et tegn, tænker jeg, fra den anden side. Naomi viser sig for fuld drøn med sin lille englefjer, hun sikkert lige har tabt, siger Dennis og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter dronning Margrethes operation: Har ikke besøgt mor

- Hun har det godt på den anden side, og vi har det også godt, hvor vi er. Jeg ved, at hun er rundt om os hele tiden, og så sidder hun også her på min skulder. Livet skal leves, og det gør vi, og livet er smukt, afslutter han.

Fandt et andet tegn

kort tid efter lagde Dennis Knudsen endnu en video op. Denne gang med en sten, der er hjerteformet, der ifølge Dennis er et tegn på, at der er mere mellem himmel og jord.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Dét kan få mig til at sige nej til tv

- Så løber jeg på stien, hvor jeg også finder en lille hjertesten, som også ligner en engel. Man kan vælge at tro på, om der findes mere mellem himmel og jord, men jeg er overbevist om, at når man søger det, og man ønsker det, og jeg løb netop her og var så taknemmelig for livet, og så kom den her sten og den lille fjer. Der er noget, der er meget større, end hvad vi umiddelbart forstår. Livet er fantastisk, og jeg ved også, at Naomi har det fantastisk på den anden side.

Se videoen nedenfor, hvor Dennis fremviser den lille fjer og den hjerteformede sten.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Dennis Knudsen (@dennisknudsenprivate)