Delte video af sin søn: Nu mærker hun konsekvensen

I slutningen af maj delte Sarah Grünewald en video af sin seksårige søn Louis, som gik viralt. Reaktionen har givet hende stof til eftertanke.

Lige inden semifinalen i TV 2-programmet 'Hvem holder masken?'  blev Sarah Grünewald afsløret som Citron til stor overraskelse for sønnen Louis. Hans reaktion blev fanget på video. En video som 'Vild med dans'-værtinden valgte at dele med hele Danmark.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Tv-par forældre igen

I dag er videoen blevet set mere end 240.000 gange, og ud fra kommentarfeltet er der ingen tvivl: Folk er ellevilde med lille Louis.

Alligevel har den virale video fået Sarah til at genoverveje, hvordan hun i fremtiden vil dele ting på sin søns vegne.

- Det er klart, at man gør sig nogle nye tanker. Pludselig er der folk, der genkender Louis, og så bliver han lidt forvirret, forklarer hun til HER&NU til Cirkus Summarum og fortsætter:

- Det har givet lidt stof til eftertanke. Jeg skal passe på ham, for jeg kan godt selv synes, at det er lidt underligt, at der er en masse folk, der føler, at de kender mig, uden at jeg kender dem, og nu giver jeg lidt det hele videre til min dreng.

LÆS OGSÅ: Frida B. om hedt ';Bachelor'-kys: Det var på tide

Sarah Grünewald fortryder dog ikke, at hun delte videoen.

- Jeg har ikke prøvet at være et kendt ansigt og have børn. Jeg er ny i at navigere i det, og jeg gør det så godt, som jeg kan.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Jesper Buch giver 'Løvens Hule'-fan huen på

Heldigvis tager Louis heller ikke sin nye berømmelse så tungt.

- Han bliver ret glad, når folk genkender ham. Folk synes jo bare, at han er vildt sød. Så han har selv haft ret meget optur over det, fortæller Sarah.

Se det omtalte klip herunder.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph)