Christopher har familien med på job: Fars pige

Cecilie Haugaard og lille Noelle var med på sidelinjen, da Christopher gav koncert i Vig.

Siden Christopher og hans hustru, Cecilie Haugaard, i februar blev forældre til datteren, Noelle, har de levet i en kærlighedsboble. Og den vil sangeren meget nødigt ud af. Så familien var med, da han sidste weekend gav koncert i nordvestsjællandske Vig. Foran scenen kunne man se Cecilie stå med Noelle i en slynge på maven. Og den fem måneder gamle pige havde selvfølgelig høreværn på, så den høje musik ikke skadede hendes ører.

- Jeg vil sige, at det er rimelig vildt og life changing og alt muligt at blive far. At have med et lille væsen at gøre, som du har 100 procent ansvar for, og som er et hundrede procent afhængig af dig. Det er jo fantastisk på alle måder, sagde 29-årige Christopher for nylig til 'Go’ Morgen Danmark'.

LÆS OGSÅ: Dansk sanger åbner op om svært misbrug

Han har gjort helt klart, at arbejdet ikke kommer på tværs af den spændende tid med babyen.

- Der er ikke noget, der er federe lige nu end at være der de første måneder af hendes liv. Det vil man jo ikke bytte for noget, og det er også, hvis jeg skal være ærlig, meget vigtigere. Jeg kan godt spille det der show på et andet tidspunkt, men går jeg glip af det her, kan jeg ikke lave det om, har han fortalt i et

interview med Ritzau.

LÆS OGSÅ: Stresset Mascha Vang: Jeg kan ikke være i nuet

LÆS OGSÅ: Forladt i lufthavnen: Hun knuste mit hjerte