Christian Kjær og konen: Vi flytter aldrig hjem

Parret sælger huset i Nordsjælland og har ingen planer om at prøve lykken i Danmark igen.

Døren til det danske kongerige er for længst blevet lukket bag 77-årige Christian Kjær og Susan Astani-Kjær, 50. Og den bliver ikke åbnet igen.

Det slår Susan Astani-Kjær fast overfor HER&NU og bekræfter, at de bliver boende i deres eksil i Schweiz.

- Vi kommer aldrig tilbage, lyder det i kølvandet på nyheden om, at hun har sat sin villa i Sandbjerg nord for København til salg.

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Corona-smitte på 'X Factor'-holdet

Hun købte det 185 kvadratmeter store hus i 2009 – altså før hun mødte Christian Kjær – og hun har gennem årene holdt fast i det. Men på grund af regler tvinges hun nu til at sætte det til salg.

- Det er et krav fra skattevæsenet. Enten skal jeg leje det ud uopsigeligt, eller også skal jeg sælge, siger Susan Astani-Kjær.

Parret rykkede teltpælene op, efter at Christian fik en dom på 30 dages betinget fængsel for at have påkørt en official ved et cykelløb.

- Jeg har betalt 200 millioner i skat – så jeg har gjort min borgerpligt, og så behøver jeg ikke at blive hjemme, når de ikke behandler mig ordentligt, har han tidligere fortalt.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree taler ud om Jannis medvirken i 'Forsidefruer'

Kommer tilbage på besøg

Susan Astani-Kjær, som er uddannet læge, skal dog på hyppige besøg i Danmark.

- Vi kommer tilbage på besøg, men ikke for at bo i Danmark. Jeg mangler tre måneder i at gøre mit speciale færdigt. Så jeg kommer tilbage til mit arbejde til foråret af den grund, men vi kommer ikke til at bo i Danmark mere, slår hun atter fast.

Hun købte villaen for 3,6 millioner kroner og har nu sat den til salg for 8,95 millioner.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor brød Lena sammen

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaard helt privat: Skønt at være farfar