Chokerer: Trækker stikket

For en stund er det slut med at følge med i Bolettes liv på Instagram.

Siden Bolette Birch og Jaffer Janooa fandt kærligheden for rullende kameraer i første sæson af 'Bachelor' i Danmark, har de været meget åbne omkring deres liv, som man har kunnet følge på Instagram.

De lever begge to af at være influencere, og derfor kommer Bolettes nyeste beslutning måske også som et chok for mange.

- Jeg har taget et valg, og allerede her lyder det meget alvorligt, det er det bare slet ikke! Alt er i allerbedste, fineste og lykkeligste orden her, men fra i morgen og den næste uges tid vil jeg holde eller i hvert fald “prøve” at holde lidt Instagram-fri. Jeg vil tage mig tid til bare at være Bolette, være til stede og være i nuet, skriver hun i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald stopper

- For 2-3 år siden gik jeg fra at have 450 følgere, og siden det ændrede sig “lidt”, har jeg ikke på den måde taget mig den tid. For eksempel når jeg har holdt ferie, er det contentmæssigt dér, jeg har haft mest overskud og gerne ville vise, hvad jeg laver. For feriecontent er jo bare flot og hyggeligt, altså!

LÆS OGSÅ: Efter date: Rikke Gøransson ser ny fyr

Der er ikke noget galt

Bolette forklarer i sit opslag, at hun fortsat vil bruge sin mobil, men det sociale medie, som er hendes levevej nu, vil hun forsøge ikke at bruge i så høj grad.

LÆS OGSÅ: Afslører hemmelig aftale i 'Bachelor': Derfor så Alexander rødt

- Til tider kan det måske godt føles lidt som noget, jeg dunker mig selv i hovedet over at skulle. Alt i alt så tror jeg, det bliver sundt. Jeg lover ikke, jeg kan lade helt være. Men stilhed på min profil, også bare sådan generelt, betyder ikke, at der er noget galt, forsikrer hun sine følgere.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort og kæresten: Klar til næste skridt i forholdet

Hun understreger, at hun elsker at dele sit liv med følgerne, men at hun altså stadig har brug for en pause.

På opslaget møder Bolette heldigvis stor opbakning fra sine følgere, som godt kan forstå og også hylder hendes valg, mens enkelte forsikrer hende om, at de også nok skal være der, når hun er parat til at dele ud af sit liv igen.

Se hele opslaget herunder: