Caroline Flemings store gæld: Skylder eks'en 40 millioner

Selvom hun netop har fundet en ny mand i sit liv, er alt ikke lutter lagkage hos tv-baronessen.

Da Caroline Fleming for nylig tog sin nye kæreste, franskmanden Hervé Larren, med til barndomshjemmet Valdemars Slot på Tåsinge på Fyn, måtte Hervé indstille sig på at overnatte et sted, der i realiteten ejes af Carolines eksmand.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Robinson’-bombe bekræftet: Her er premieredatoen

For selvom Caroline Fleming indtil videre har været hemmelighedsfuld omkring økonomien på slottet, så har Fyens Stiftstidende nu afsløret, at eksmanden Rory Fleming har skudt adskillige millioner i det slot, som har været ejet af Carolines familie i 11 generationer.

LÆS OGSÅ: Mascha overfor svær beslutning: Tænker næsten ikke på andet

Hvert år har det af regnskaberne fremgået, at en ukendt långiver støttede slottet med millionlån, og nu har avisen fundet frem til, at det er et firma ved navn Umina Limited, der står bag. Firmaet har et pantebrev i slottet på 40,7 millioner kroner, hvilket er næsten identisk med de anonyme lån på 40,3 millioner kroner, der anonymt er blevet lånt til familieslottet gennem årene.

Firmaet har til huse på De britiske Jomfruøer og derfor er ejerskabet hemmeligt, men i de lækkede Panamapapirer fremgår det, at Umina Limited har forbindelse til Fleming Family & Partners AG, der indtil 2014 var navnet på Fleming-familiens stenrige bank.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

Ejer skove og sidder i bestyrelsen

At Rory Fleming er dybt involveret i Carolines barndomshjem fremgår også af, at han sidder i bestyrelsen for slottet. Det samme gør en Caroline Bauer, der er leder af Zürich-afdelingen af Stonehage Fleming-banken, som Rorys familie ejer en del af.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Sarah taler ud: Nu er jeg en mand

Rory Fleming står også bag et andet selskab, der ejer de omkringliggende skove, som Caroline Flemings far blev nødt til at sælge fra.

Caroline Fleming og hendes far har tidligere skrevet regnskabet for slottet under i protest, fordi de mente, at der lå en aftale om, at der ikke skulle være renter på de lån, der var givet.

LÆS OGSÅ: Carolines sorgfyldte tid: Alt for mange dødsfald

SE BILLEDERNE: Caroline Fleming har fået nye bryster

Mødte kæresten i elevator

Caroline Fleming er forelsket til op over begge ører i franske Hervé Larren, som hun mødte ved et tilfælde i en elevator i Los Angeles for to år siden.

De lagde ud som venner, men tidligere i år blev de kærester og har nydt hinandens selskab lige siden.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming om tabet af sin mor: Ingen støttede mig

Den franske kæreste har to døtre, der er på alder med Caroline Flemings børn.

Se billedet af Hervé nedenfor:

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Kurs mod fjerne kyster’ vender tilbage med ny sæson

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sofie Linde udgiver bog