Caroline Fleming.
Caroline Fleming.

Caroline Fleming i stor sorg

Caroline Fleming har mistet sin morfar, som hun holdt meget af.

Den tidligere tv-baronesse Caroline Flemming har mistet sin morfar. Det fortæller hun på Instagram.

- I livet elskede vi dig inderligt, i døden elsker vi dig stadig. Du har en plads i vores hjerter, som ingen andre vil kunne udfylde. Hvil nu og for evigt, morfar, skriver hun.

Herunder kan du se Carolines opslag, hvor hun mindes morfaren

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming afslører svær diagnose hos sønnen

Særligt forhold til bedsteforældrene

Morfaren nåede en flot alder af 98 år, men derfor er det stadig en stor sorg at skulle undvære ham. Også da mormoren gik bort i august 2018 fortalte Caroline, hvor tæt et forhold hun havde til bedsteforældrene.

- Hun var så meget mere end en bedstemor for mig, specielt efter min mor (hendes datter) gik bort, da jeg var 11 år og min søster var 7 år, skrev hun på Instagram dengang.

Carolines mor, lensbaronesse Margareta Iuel-Brockdorff, døde af kræft i en alder af kun 36 år. Da Caroline også mistede sin 78-årige far, lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff, til kræften i januar 2017, var det også bedsteforældrene, hun støttede sig op ad.

- Selv i dyb sorg formår disse to fantastiske mennesker, som vi er taknemlige for hver dag, at bringe smil på vores ansigter, skrev hun i den forbindelse til et billede af bedstemoren, som hun kaldte sin "største kilde til kærlighed og styrke".

Herunder kan du se opslaget med mormoren

LÆS OGSÅ: Umut raser over Caroline Fleming: Knep dig selv!