Bubbers bøn til børnene: Kom med til bryllup

På trods af spændingerne mellem Bubber og hans børn skal de have tilbuddet om at deltage i fejringen af den store dag.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Bubber har haft et anstrengt forhold til nogle af sine voksne børn, Sofia, 30, Laura, 26 og 28-årige Oscar Meyer, da det kom frem, at deres far havde fundet sammen med deres tidligere barnepige, Signe Rossing, 43, og som han siden har fået sønnen Alfred på to år med.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjernes store beslutning: Det er slut

Utroskaben ramte dem som et chok, og det har været svært at tilgive. Men de vanskelige forhold i familien afholder ham ikke fra at invitere børnene med til parrets bryllup, der indtil videre er planlagt til at finde sted i København efter sommer.

– Ja, selvfølgelig skal de inviteres med, og samtidig er et bryllup en stor og fantastisk ting, hvor der skal være så mange vidner som muligt. Det er et skub videre i livet, afslørede Bubber, 57, ved repremieren på 'Shu-bidua – The Musical' i Tivolis Koncertsal. Parret er stadig i tænkeboks i forhold til brylluppets nærmere detaljer.

LÆS OGSÅ: Umulig scene på ‘Badehotellet’: Vi måtte spille den om igen og igen

– Det er mere en begivenhed end en fest. Alle savner fester, men der er ikke nogen af os, der tænker, at det skal være en fest for festens skyld. Vi tænker, det skal være en romantisk, hyggelig og nærværende begivenhed, sagde Bubber.

Signe Rossing, der ligesom Bubber har tre børn fra tidligere forhold, glædede sig dog onsdag aften mest til en underholdende oplevelse i musikkens tegn.

– Shu-bi-dua har lavet mange fede numre, men 'Stærk Tobak' kan jeg ikke lade være med at grine af, sagde Bubber.

LÆS OGSÅ: Grædende realitybabe hentet i ambulance: Kunne ikke stå på benene