Birgitte Hjort Sørensen jubler: Mor igen

I 2022 kan skuespilleren endnu en gang ses i rollen som Katrine Fønsmark i DR-serien 'Borgen'.

Sammen med kæresten Kristian Ladegaard Pedersen har Birgitte Hjort Sørensen fået endnu en datter. Parret har i forvejen Karoline på godt halvandet år.
 (Foto: Privat)
- Denne lille, knyttede hånd er nu en del af vores familie, og intet kunne gøre os lykkeligere. Hun er kommet til verden i en tid, hvor afstand og nærhed har fået forstærket betydning, og aldrig har det givet mere mening at blive hjemme, fortæller den 38-årige skuespiller om det private billede af den nyfødte, som HER&NU har fået lov at vise.
LÆS OGSÅ: TEST: Hvilken familie fra 'Maddysten' er din familie?
Når hun vender tilbage fra sin barselsorlov skal hun i gang med optagelserne til den nye sæson af 'Borgen', hvor hun spiller tv-journalisten Katrine Fønsmark.
- Jeg var bestemt ikke svær at overtale! 'Borgen' har betydet enormt meget for mig, og jeg glæder mig så meget til at komme tilbage til universet og karakteren, siger Birgitte Hjort Sørensen til HER&NU.
'Borgen' er tilbage på DR1 i 2022. Indtil videre er der bestilt otte afsnit, hvor vi atter kan opleve Sidse Babett Knudsen i rollen som Birgitte Nyborg, der nu er blevet udenrigsminister.
LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-Ditte: Vi måtte udtænke en nødplan
LÆS OGSÅ: Geggo åbner op om graviditet: Det gør så ondt
Sammen med kæresten Kristian Ladegaard Pedersen har Birgitte Hjort Sørensen fået endnu en datter. Parret har i forvejen Karoline på godt halvandet år. (Foto: Privat) - Denne lille, knyttede hånd er nu en del af vores familie, og intet kunne gøre os lykkeligere. Hun er kommet til verden i en tid, hvor afstand og nærhed har fået forstærket betydning, og aldrig har det givet mere mening at blive hjemme, fortæller den 38-årige skuespiller om det private billede af den nyfødte, som HER&NU har fået lov at vise. LÆS OGSÅ: TEST: Hvilken familie fra 'Maddysten' er din familie? Når hun vender tilbage fra sin barselsorlov skal hun i gang med optagelserne til den nye sæson af 'Borgen', hvor hun spiller tv-journalisten Katrine Fønsmark. - Jeg var bestemt ikke svær at overtale! 'Borgen' har betydet enormt meget for mig, og jeg glæder mig så meget til at komme tilbage til universet og karakteren, siger Birgitte Hjort Sørensen til HER&NU. 'Borgen' er tilbage på DR1 i 2022. Indtil videre er der bestilt otte afsnit, hvor vi atter kan opleve Sidse Babett Knudsen i rollen som Birgitte Nyborg, der nu er blevet udenrigsminister. LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-Ditte: Vi måtte udtænke en nødplan LÆS OGSÅ: Geggo åbner op om graviditet: Det gør så ondt