Ben Afflecks opskrift på et godt liv: Pyt med andres mening

Ben Affleck har haft et hårdt liv i offentlighedens lys, hvilket har givet ham gode livserfaringer.

Ben Affleck har haft nogle turbulente år. Han har været igennem en hård skilsmisse, været på afvænning flere gange for alkoholproblemer, og så har han måtte trække sig fra en række arbejdsopgaver. Mandag 15. august fylder stjerneskuespilleren 50 år, og det har han forberedt sig på.

UHH! Her er ‘Paradise’-deltagernes dækhistorier

Artiklen fortsætter under videoen til Silas' og Nicolais bryllup... 

– De råd, som jeg har fået fra de mennesker, jeg kender, der er blevet 50, og som er de lykkeligste, er, at de er holdt op med at bekymre sig så meget om, hvad andre mennesker synes, slår Oscar vinderen fast i et interview med Los Angeles Times.

LÆS OGSÅ: I stor konflikt efter ‘Stjerne Boksning’-exit: Respektløst

At bekymre sig om, hvad andre mennesker tænker, er altid noget, der har fyldt meget i Bens liv, og det skal nu være slut.

– Jeg har elsket skuespillet i hele min karriere. Men jeg er kommet til et sted, hvor jeg har indset, at jeg virkelig er nødt til at sige fra og definere mine standarder for, hvad jeg vil og ikke vil og ikke lade andre bestemme, forklarer skuespilleren.

LÆS OGSÅ: Her er den nye ‘Vild med dans’-vært

Han lægger ikke selv skjul på, at han føler, at han på mange punkter har haft et hårdt liv, og at han har måtte stå model til meget fra offentligheden.

– Jeg har helt klart haft store op- og nedture. Der er åbenbart noget ved mig – særligt da jeg var yngre – der får folk til at føle, at de kollektivt bare kan sige dårlige ting om mig, fortæller Ben, der spekulerer i, om det har noget at gøre med hans udseende, eller om folk føler, at han er kommet for let til sine successer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Skuespilleren er ærlig omkring, at skilsmissen i 2018 fra skuespillerkollegaen Jennifer Garner, 50, som også er mor til hans tre børn, var hans livs væreste oplevelse. Han blev efterfølgende sendt på afvænning, og brugte lang tid på at være ulykkelig.

LÆS OGSÅ: Sonny afløser Britt Bendixen: Jeg vil være fair

– Jeg er virkelig glad nu, og jeg har det godt. Jeg er ikke perfekt. Jeg gør ikke alt rigtigt. Men jeg vågner op og har det godt med de valg, jeg tog dagen før, og hvis jeg ikke gør det, gør jeg noget ved det med det samme, fortæller skuespilleren.

Hans børn Violet, 16, Seraphina, 13, og Samuel, 10, er i en alder, hvor de kan forstå alt det, de læser på internettet om deres far, og det er deteneste, der bekymrer Ben.

SE BILLEDERNE: Så meget er der sket i Sofie Lindes hus på Langeland

– Jeg kom til et punkt, hvor offentlighedens mening om mig var så forskellig fra den, jeg er, at jeg bare holdt op med at læse og bekymre mig. Men da mine børn blev ældre og selv begyndte at være på internettet, synes jeg, at det blev svært, slår Ben fast.

Selvom Ben Affleck og Jennifer Garners skilsmisse var hård, har de nu et godt samarbejde omkring børnene.