'Badehotellet'-stjerne chokerer: Nøgenmodel

Bodil Jørgensen optræder nøgen på forsiden af 'ALT for damerne'.

Bodil Jørgensen vil gøre op med samfundets tårnhøje kropsidealer. Derfor optræder hun på forsiden af ALT for damerne uden en trevl på kroppen. 

– Jeg har aldrig været tilfreds med min krop. Det er min hemmelighed. Og det vil jeg gerne udfordre. Selvfølgelig betød udseendet mere, da jeg var helt ung, end det gør i dag. For der var jo alligevel nogen, der godt kunne lide mig, selvom min krop ikke var perfekt, fortæller den modige skuespillerinde til ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald droppet: Jeg er rigtig ked af det

Bodil Jørgensen serfremragende ud på forsiden af ”ALT for damerne”.
Bodil Jørgensen serfremragende ud på forsiden af ”ALT for damerne”.

Da hun var lille, var hun med egne ord platfodet, rødhåret og utrolig sent udviklet, hvilket gjorde hende usikker. En usikkerhed hun stadig mærker den dag i dag. 

– Hvis jeg er på filmoptagelse, hvor vi er flere, der skal klæde om sammen, kan jeg bedst lide at stå med ryggen til eller gå om bag et eller andet, når jeg skifter tøj, fortæller 'Badehotellet'-skuespiller-

inden ærligt.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut

Forholdet til hendes egen krop har fyldt meget i skuespillerindens liv – også mere end hun selv har ønsket.

– Nu er jeg 58 år, min krop er hærget af forskellige ulykker og har desuden født tre børn. Jeg kunne godt tænke mig, at vi begyndte at kigge indad i stedet for at fokusere på kroppen. Og så må jeg jo gå foran ved at turde vise, hvordan sådan en helt almindelig krop ser ud. 

LÆS OGSÅ: Christiane om bruddet med L.O.C.: Det er virkelig lang tid siden