Anette Støvelbæks store glæde: Jeg har savnet det

Anette Støvelbæk glæder sig til at komme i gang med sidste sæson af TV2-serien 'Badehotellet'.

Sammen med sin mand, Lars Mikkelsen, var Anette Støvelbæk blandt gæsterne i Empire Bio på Nørrebro til premieren på dramaet 'Asfalt'.

LÆS OGSÅ: CHOK: Sælger huset

Her fik hun en velfortjent pause fra at øve replikkerne til de kommende afsnit af 'Badehotellet', der lige nu er ved at blive optaget i Risby-studierne i Albertslund.

Inden filmen fik Lars en forfriskning med
fruen og vennerne. Han sagde straks ja, da
en hjemløs spurgte, om han ville købe et Hus
Forbi-blad.
Inden filmen fik Lars en forfriskning med fruen og vennerne. Han sagde straks ja, da en hjemløs spurgte, om han ville købe et Hus Forbi-blad.

– Det er et helt år siden, vi har været i gang sidst, så jeg kan virkelig mærke, hvor meget jeg har savnet det. Det er helt specielt denne gang, fordi det er sidste sæson, og vi ikke ved, hvordan det bliver rundet af. Vi har kun fået nogle få manuskripter, og der er jo nogle forfattere, der bestemmer vores karakterers skæbner, fortalte Anette, der uden at løfte sløret alt for meget indrømmede, at hun var ”meget overrasket” over, hvad udgangspunktet for hendes rolle som Alice Frigh er denne gang.

LÆS OGSÅ: Janni afslører: Sådan har hun aldrig set Karsten

Optagelserne varer frem til november, og hun glæder sig især til de rykker til Vendsyssel, hvor der skal laves udendørs scener.

– Jeg elsker det, og jeg tænker, jeg skal en tur i bølgerne, når vi kommer til Fjerritslev.

LÆS OGSÅ: Fravalgt af Kresten: Nu giver Mie status på sit kærlighedsliv