Anders Lund Madsen jagter spøgelser

Anders Lund Madsen vil gerne finde noget at være bange for.

Tv-værten Anders Lund Madsen kan ikke blive bange. Men sådan har det ikke altid været. Som barn og ung var han faktisk ”super talentfuld” til at være bange, som han selv formulerer det. Men det ændrede sig i hans elevtid.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde

– På Ekstra Bladet blev jeg sat til så mange ting, ja, man kan ikke sige farlige ting, men ting, jeg troede, var farlige, selvom de ikke var det, at jeg til sidst mistede evnen til at blive bange, fortæller Anders Lund Madsen, 56, til Talk Town, Egmont Publishings nye podcastunivers.

Anders vil faktisk gerne genvinde evnen til at blive bange, så i den nye podcast 'Manden, der drog ud i verden for at blive bange' sætter Anders jagten ind på spøgelser og genfærd, som, han ved, skræmmer rigtig mange.

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

– Først syntes jeg, det var rart ikke at være bange for noget. Men med tiden kom jeg også til at savne det lidt, for det er rart at være bange for noget. Når man ikke er bange for noget, så er alting ufarligt, og det er måske i virkeligheden det allermest farlige. Så jeg vil gerne være bange. Bare for et eller andet. Og det allermest trygge, jeg kan forestille mig at være bange for, er spøgelser, siger Anders Lund Madsen.

Hør hele podcasten HER.

LÆS OGSÅ: Kongehusets snedige finte: Joachim og Maries hemmelige liv i Paris