Anders Berthelsens møde med konen: Kærlighed ved første blik

Anders Berthelsen var ikke i tvivl, da han mødte sin hustru Christina for første gang.

Der er snart ikke mange i Danmark, der kan prale af at have været gift med den samme i 25 år. Ikke desto mindre er det lykkedes for Anders W. Berthelsen og hans hustru Christina, der har datteren Vigga på 14 år.

LÆS OGSÅ: Jeg skreg af smerte: ‘X Factor’-stjerne mistede to kropsdele i arbejdsulykke

Artiklen fortsætter under videoen fra Silas Holst og Nicolais bryllup…

– Vi er gode til at sige til, hvis vi kan mærke, at der er noget, der ikke er, som det skal være. Der er ikke noget usagt imellem os, forklarer den 52-årige skuespiller i et stort interview med ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Sonny afløser Britt Bendixen: Jeg vil være fair

Selvom det snart er tre årtier siden, de mødtes første gang, står mødet klart i Anders’ erindringer. Det var under en forestilling på Nørrebro Teater, hvor Christina var blevet hyret ind som påklæderske. Anders husker, da han så hende for første gang i kantinen, og efter en kort ordveksling vidste han, at hun var hans livs kærlighed.

– Jeg gik ned i min garderobe, hvor Peter Mygind sad. Jeg lukkede døren og sagde: ”Jeg har fundet den kvinde, jeg skal giftes med!”. Hvortil han svarede: ”Hende oppe i kantinen? God idé”, mindes skuespilleren, der den dag i dag bor sammen med sin familie i Lyngby.

Anders og Peter Mygind kender hinanden godt både privat og professionelt.

LÆS OGSÅ: Her er den nye ‘Vild med dans’-vært

Anders lægger bestemt ikke skjul på, at det var kærlighed ved første blik, da han mødte Christina, og han insisterer på fortsat at prioritere både hende og deres fælles datter før alt andet.

– Selvom vi har været sammen i 25 år, kan man jo ikke tage hinanden for givet, slår skuespilleren fast.

LÆS OGSÅ: I stor konflikt efter ‘Stjerne Boksning’-exit: Respektløst