Ærlige Sonja Oppenhagen: Tynges ikke af alderen

Selvom skuespilleren har oplevet små kriser, når hun har rundet et skarpt hjørne, så tænker hun ikke på sin alder.

Skuespiller Sonja Oppenhagen, som du lige nu kan opleve i rollen som Lydia i 'Badehotellet', fyldte 75 år tilbage i december.

I et stort interview med Hendes Verden kommer skuespilleren ind på emnet alder - og ikke mindst det første alderstegn, hun oplevede.

- Det (alderstegnet red.) meldte sig i form af en krise, da jeg fyldte 39 år. Og den krise er vendt tilbage med ti års interval lige siden. Da jeg fyldte 49, 59 og 69, siger hun i interviewet og tilføjer:

- Men den forsvinder lige så hurtigt, som den opstår. Jeg skal bare lige vænne mig til et nyt skarpt hjørne. Og et nyt ansigt i spejlet. Så er alt godt igen.

I bedring efter ulykke

Tilbage i maj måtte skuespilleren gennemgå en operation, efter hun flækkede knæskallen.

Til ugebladet deler hun også, at hun igen er helt ovenpå efter ulykken.

- Rent fysisk har jeg været meget lidt plaget af alder. Jeg er rask og stærk. Og smidig. Det var et rent uheld, da jeg sidste forår faldt og flækkede en knæskal. I to en halv måned måtte jeg sidde stille, siger hun og uddyber:

- Jeg klarede det egentlig meget fint. Og nu er knæet endelig ved at være godt igen. Så jeg gider slet ikke tænke på alder. Jeg vil hellere tænke på, at jeg er her nu.