Ærlig og lykkelig Bubber om babysitteren: Jeg fortryder intet

Trods hård kritik fortryder Bubber ikke sit valg.

Det var en meget ydmyg, men samtidig glad og taknemmelig Bubber, der lørdag aften på Docken fik overrakt prisen som Årets Optimist for Børn & Unge. Ved sin side havde han sin kommende hustru og moren til sin søn Alfred, Signe Rossing, og fra scenen gav Bubber en helt ærlig beskrivelse af, hvordan starten af deres forhold var.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne afslører: Jeg var så bange

Artiklen fortsætter under videoen, hvor  Mariam og Jasmin fra ‘Først til verdens ende’ fortæller om programmet… 

– Der har været op- og nedture i mit liv. Modgangen i mit liv kom pludselig som en hvirvelvind, som panden mod muren, hvor jeg bare tænkte: ”NU går det helt galt”. Det var, da jeg og min ekskone gik fra hinanden. Historien var jo, at vi var gået fra hinanden på det tidspunkt, da pressen opdager det. Men jeg tænkte: ”Mit privatliv rager ikke en kæft”, så jeg sagde ikke noget. Men jeg skulle selvfølgelig, set i bakspejlet, have udsendt en pressemeddelelse, der beskrev, hvordan situationen skulle forstås. Så havde der måske ikke været noget. Men jeg er ikke nogen strateg, så jeg tænkte: ”Jeg kører bare mit liv, som jeg vil, og som jeg har gjort det hele tiden,” sagde Bubber, alias Niels Christian Meyer, 57, og fortsatte:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Maria forlader mand og barn

– SÅ ramlede det. I to år var der bare modvind hele vejen igennem, og hold kæft, hvor har det været hårdt. Så kan man jo sige: ”Måske bad man også selv lidt om det”, for historien var jo på et sølvfad. Jeg vil også sige, at den journalist, der ikke greb det her, var der vel også noget i vejen med. ”En tv-vært gennem mange år, der har været et familieforbillede, bryder op og finder sammen med en babysitter.” Så tænker folk jo en 17-årig filippiner, der står nede i kælderen og skifter ble på mine børn. Problemet var bare, at på det tidspunkt var den yngste 25 år, så det er lang tid siden, at de har fået skiftet ble, sagde Bubber og klarede op i et kæmpe smil, da han kiggede ned på sin elskede Signe.

LÆS OGSÅ: Ude af ‘Først til verdens ende’: Sådan går det søstrene i dag

– Men jeg fortryder intet, jeg er simpelthen så lykkelig og glad, og vi skal giftes. Det vigtigste i den her verden er kærlighed, og hvis man ikke hele tiden skal mærke den og søge den, så ved jeg ikke, hvad man skal søge her i verden, afsluttede Bubber og fik aftenens største bifald af et stående publikum.

Aftenens show kulminerede med en indsamling til Legeheltene fra Børneulykkesfonden, som laver aktiviteter med indlagte børn på landets hospitaler. I alt blev der blev indsamlet 142.750 kr.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid