Adam Price i byen med smukke Diez: Lækkersulten

Adam Price og Katherine Diez var allerede klar til natmaden før aftenens aktiviteter var gået i gang.

Adam Price, 55, og kæresten Katherine Diez, 34, glædede sig til Det Ny Teaters opsætning af 'Miss Saigon', men de så også frem til en lækker omgang natmad hjemme i køkkenet efter den tre timer lange musical.

Det fortalte de forleden ved premieren.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup om homo-fordomme: Jeg er ikke til kasser

– Vi glæder os til natmaden, og så kommer der noget vinterferie, fortalte parret med et smil, da HER&NU spurgte, hvad de så frem til.

Price holdt godt fast i sin kæreste, Katherine Diez, som i fjor flyttede ind hos ham (Foto: Henrik R Petersen)
Price holdt godt fast i sin kæreste, Katherine Diez, som i fjor flyttede ind hos ham (Foto: Henrik R Petersen)

Ferien skal tilbringes i hans hus i Fårevejle, hvor der også netop er optaget en ny omgang 'Spise med Price'. Her er natmad i øvrigt også en af de ting, der er programmet.

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne afslører: Jeg mistede min søn

– Vi skal op i den store natur og fælde nogle træer og arbejde lidt i det glade sommerhus. Det er et gammlt husmandssted, så der er altid noget at lave, sagde Adam Price.

Efterfølgende delte Kathrine Diez på Instagram et foto fra premieren, hvor hun fremhævede den halskæde, hun bar.

- Til min 33-årsfødselsdag i oktober forærede han mig den halskæde, man kan se, hvis man zoomer ind. En lille måne med en lille ledestjerne, som jeg skal løfte hånden og røre ved, hvis jeg føler, jeg er ved at fare vild. Jeg rører ved den hver dag. Ikke fordi jeg føler, jeg er ved at fare vild, men fordi jeg føler, jeg er lige, hvor jeg skal være. Med ham. Mit eventyr, min beskytter, min udfordrer, min ophanker, min ro, mit ragnarok, min storhed, min stålfasthed, min stilhed, min kærlighed. Den tomme stol i min sjæl tilhørte ham, skrev hun til billedet.

Katherine Diez. (Foto: Henrik R. Petersen)
Katherine Diez. (Foto: Henrik R. Petersen)