82-årige Tom Jones i København: Støtter sig til stok

Nu bruger Tom Jones stok for at komme rundt.

Stemmen er lige så sprød, som den altid har været, men nu bruger Tom Jones stok for at komme rundt. Det kunne man se, da den 82-årige fredag aften forlod D’Angleterre i København for at tage i Tivoli og give koncert på Plænen.

Artiklen fortsætter under videoen med Sarah Grünewald på Roskilde Festival...

Allerede torsdag ankom sangeren til Danmark, men det meste af tiden tilbragte han i sin suite, der havde udsigt over Kongens Nytorv.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche frygter for sit helbred: Nu er det slut 

Jones fik i 2017 en ny hofte og har i årevis også været plaget af iskias-smerter.

Under det meste af showet sad sangeren på en høj stol eller støttede sig til et mikrofonstativ, men humøret var i top, og til publikums jubel sang han mange af sine store hits.

Tom Jones på Plænen i Tivoli. (Foto: Oliver Sperling/Tivoli)
Tom Jones på Plænen i Tivoli. (Foto: Oliver Sperling/Tivoli)

Flere aviser, blandt andre Politiken, skrev forleden, at den 82-årige crooner var kollapset med et ildebefindende inden et show i Budapest.

LÆS OGSÅ: Efter graviditet: Er tilbudt ekstra scanning

Det afviste han dog selv efterfølgende. Han var vågnet med ondt i halsen, og en tilkaldt læge gav diagnosen akut betændelse i strubehovedet.

Det kunne heldigvis klares med medicin og hvile.

LÆS OGSÅ: Baris Balo forlovet: Deler cute video

– Jeg ”kollapsede” ikke på noget tidspunkt, det er blot rygter, forklarede sangeren, der dog takkede for al den omsorg, han havde fået fra fans.

I Tivoli blev Tom Jones på vej til Plænen gennem den gamle have skærmet mod nysgerrige blikke af vagter, der holdt gigantiske finerplade.

Det fortæller fotografen Eddie Michel, hvis koncertbilleder kan ses i Dan Rachlins anmeldelse på pov.international

- Hurtigt deler de sig op og stiller overfor hinanden. Fire på hver side. De har skabt en ’tunnel’, som leder frem til, hvor jeg står foran døren ind til scenen. Sekunder efter sker det … dér kommer han. Siddende på passagerpladsen i det, der minder om en ombygget el-golfbil, med et lille lad bagpå, skriver Eddie Michel på Facebook, hvor han også viser sine fotografier fra koncerten.