79-årige Daimis comeback: Lokket tilbage

Nu bliver 'Matador' snart genskabt i et nyt format.

Bevæbnet med hørerør og et mistænksomt sind genopstår fru Fernando Møhge i skikkelse af Daimi Gentle, når musicalen 'Matador' får premiere i februar næste år.

LÆS OGSÅ: Janni afslører: Sådan har hun aldrig set Karsten

– Jeg bliver 80 næste år, så det er noget af en fødselsdagsgave. Jeg sagde ellers først pænt nej tak. Da vi stoppede i Riddersalen efter juleforestillingen i 2019, pensionerede jeg mig selv. Røven på min cirkushest var helt inde i stalden, men med duften af savsmuld blev den lokket ud igen, sagde 79-årige Daimi, der lod sig overtale af producenten Jesper Winge Leisner, fordi hendes veninde og kollega, Ragnhild Kaasgaard, 61, skal være Misse.

Artiklen fortsætter under billedet...

le (Fru Fernando Møhge),
Ragnhild Kaasgaard
(Misse Møhge), Annette
Heick (Elisabeth), Carsten Svendsen (Kristen),
Line Krogholm (Katrine),
Gordon Kennedy (Oluf),
Søren Torpegaard Lund
(Daniel), Lea Thiim Harder (Ingeborg), Nicolai
Jørgensen (Mads), Nanna Rossen (Ellen), René
Wormark (Ulrik), Marie
Dalsgaard (Maude), Jon
Lange (Hans Christian)
og Alberte Kyst (Regitze).
le (Fru Fernando Møhge), Ragnhild Kaasgaard (Misse Møhge), Annette Heick (Elisabeth), Carsten Svendsen (Kristen), Line Krogholm (Katrine), Gordon Kennedy (Oluf), Søren Torpegaard Lund (Daniel), Lea Thiim Harder (Ingeborg), Nicolai Jørgensen (Mads), Nanna Rossen (Ellen), René Wormark (Ulrik), Marie Dalsgaard (Maude), Jon Lange (Hans Christian) og Alberte Kyst (Regitze).

Da Daimi og Ragnhild i sidste onsdags var samlet med resten af holdet til et pressemøde i Korsbæk på Bakken, tog de alle stik hjem som den dominerende mor og den underkuede datter.

LÆS OGSÅ: Se det første klip fra ‘Bachelorette’ her

– Der er noget tryghed i at være sammen med Ragnhild. Og så bliver jeg jo kørt rundt hele aftenen. Og hun kan sufflere mig, hvis jeg glemmer mine replikker, ler Daimi.

En af Lise Nørgaards døtre, Bente Flindt Sørensen, 80,
fortalte, hvor involveret og begejstret hendes mor havde
været i arbejdet med musicalen. Hun havde sidste år flere
møder med Susanne Bier og Anders Thomas Jensen, der har
skrevet musicalen. – De gennemgik alle de figurer, der var. Susanne fortalte om
sit syn på dem, mor hørte efter og fortalte om sit syn, og det
viste sig faktisk, at de var utroligt enige, fortalte Bente Flindt
Sørensen.
Inden sin død nytårsdag nåede 105-årige Lise Nørgaard at
spise flere frokoster med Bier og Jensen og læse deres
første udkast til et manuskript, som hun var begejstret for
En af Lise Nørgaards døtre, Bente Flindt Sørensen, 80, fortalte, hvor involveret og begejstret hendes mor havde været i arbejdet med musicalen. Hun havde sidste år flere møder med Susanne Bier og Anders Thomas Jensen, der har skrevet musicalen. – De gennemgik alle de figurer, der var. Susanne fortalte om sit syn på dem, mor hørte efter og fortalte om sit syn, og det viste sig faktisk, at de var utroligt enige, fortalte Bente Flindt Sørensen. Inden sin død nytårsdag nåede 105-årige Lise Nørgaard at spise flere frokoster med Bier og Jensen og læse deres første udkast til et manuskript, som hun var begejstret for