banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

X-files-skaber: Det slutter ikke her

Slutningen nærmer sig på X-files genopståen, men skaberen Chris Carter tror, der kommer mere.

Siden 1993 har vi kunnet følge Dana Scully og Fox Mulders partnerskab i FBI, og indtil videre skal vi sige farvel til dem på torsdag, når sidste afsnit ruller over skærmen. Men skaberen Chris Carter tror ikke, det bliver et sidste farvel:

- De (fox red.) kommer til at spørge efter mere. Seertallene var gode og de er meget tilfredse med showet. Jeg snakkede Dana Walden (administrerende direktør på fox red.), hun fortalte, at de meget gerne ville have mere, men der er ikke noget på forhandlingsbordet endnu, fortæller han i et interview til The Hollywood Reporter.

LÆS OGSÅ: Martin Freemans rolle i Captian America: Civil war offentliggjort

I forbindelse med de seks nyeste afsnit var det svært at finde tid i de to hovedrollers kalender til at genoptage serien, men Chris Carter tror ikke, det bliver et problem denne gang:

- Jeg snakker ofte med David, og jeg tror han er klar. Jeg har ikke talt så meget med Gillian, men jeg har en fornemmelse af, at hun også er klar. Så jeg prøver at få deres travle kalendere til at gå op i en højere enhed. De har jo begge familier og det begrænser mulighederne, fortæller Chris Carter.

LÆS OGSÅ: Dansker er Victoria's Secrets nye engel

Artiklen fortsætter under billedetDer er lavet to film om serien. Den ene foregår mellem sæson fem og seks, og er derfor en del af seriens handling. Den anden film har derimod ikke noget med serien at gøre. Foto: All Over

Men inden Chris Carter kaster sig over forhandlingerne omkring X-files, har han et projekt sammen med sin kone, han gerne vil gøre færdigt:

- Min kone, som er en storsælgende forfatter, skrev en novellesamling for ni år siden. Nu har hun tilpasset dem til tv, og jeg vil virkelig gerne se, om vi kan finde en kanal, der vil sende det.

LÆS OGSÅ: Lennon Lokker solgt for vanvittigt beløb

Der er endnu ingen tidshorisont på nyt fra X-files, og sidste gang tog forhandlingerne mellem Chris Carter og Fox fem måneder, så fans må nok væbne sig med tålmodighed.

Sidste afsnit af X-files bliver sendt på TV3+ på torsdag klokken 22.  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok