X Factor-talent: Musikundervisning hjælper mig ikke

X Factor

X Factor-talent: Musikundervisning hjælper mig ikke

15-årige Mia tog Danmark med storm med sin smukke stemme i gårsdagens program.

Efter at have været udsat for en række talentløse 'X Factor'-deltagere under audition i fredagens program var forventningerne røget ned i nul-komma-nul hos dommerne.

Da turen så kom til Mia Kjær Sørensen, strømmede der pludselig englelyd i øregangene hos Blachman, Mette Lindberg og Remee, der nær væltede bagover i stolene af beundring.

LÆS OGSÅ: Nybyggerne-Lise taler ud om lynfødsel og forældrerolle

Mia fremførte sin selvskrevne sang 'Sick' så smukt, at det bragte tårerne frem ude i baglokalet - og formentlig også hos seerne. Den 15-årige skoleelev fra den østjyske by Løsning har en selvlært tilgang til musikken og blev betegnet som et naturtalent.

- Fra jeg var helt lille sang min far for mig, og så har vi sunget sammen og for mig selv lige siden, fortæller Mia Kjær Sørensen. Hendes far, Brian Kjær Sørensen, kom efterfølgende til audition hos dommerne, men blev kasseret med et stor K. Det var han ikke særlig ked af, da han bare var stolt af sin datters flotte præstation på nationalt tv.

- Jeg har aldrig taget imod musikundervisning, da jeg ikke tror, det hjælper mig. Jeg har en idé om, at mit udtryk bliver mere personligt uden, og jeg skriver også mine egne sange. Det skulle jo nødigt ødelægges ved mainstream undervisning, siger 15-årige Mia fra Ølsted.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Mor-Theresia fortæller om Rachels svære tid

'X Factor'-talentets forældre er skilt, så hun bor hos sin far i hverdagene og hos sin mor i nogle af weekenderne.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder om de kendte og kongelige. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok