banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Dommerne må stole på deres deltageres dømmekraft, hvis de havner i farezonen.

Vild regelændring i X Factor

Det er slut med, at dommerne skal bestemme, hvad der skal synges, hvis en deltager ryger i farezonen.

Det bliver endnu sværere at være "X Factor"-deltager i denne sæson.

DR har således netop bekræftet, at man laver markant om på vilkårene for de sangere, der ryger i farezonen under årets liveshows, der starter fredag.

Som noget nyt skal deltagerne ikke synge den samme sang som i indledende runde, hvis de ryger i farezonen. Det betyder, at deltagerne må dygtiggøre sig i hele to sange hver eneste fredag.

Den nye farezone bliver kaldt "Save me song", og hvis der skal være noget opløftende for deltagerne, så er det, at det ikke er deres mentor, som vælger sangen, men at de selv får mulighed for at vælge den sang, som de mener kan redde dem fra farezonen, skriver Danmarks Radio på et stykke papir, som netop er blevet udleveret på et igangværende pressemøde.

- Jeg synes, at det er vildt spændende med den nye farezone. Det gør det endnu mere personligt og giver deltagerne mulighed for at vise dommerne og seerne en anden side af dem selv, jubler underholdningschef hos DR, Jan Lagermand Lundme.

- At det er fuldstændig op til deltageren selv, hvilken sang de vil synge, gør farezonen endnu mere overraskende og personlig. Jeg glæder mig til at se, hvordan deltagerne vil tage dette nye koncept til sig.

Det første liveshow bliver vist på fredag.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok