Vildt valg: Han skal spille Michael Jackson i ny film
Michael Jackson døde den 25. juni 2009.

Vildt valg: Han skal spille Michael Jackson i ny film

Tre af Hollywoods helt store navne kørte angiveligt selv den 750 kilometer lange strækning fra New York til Ohio.

En af de mest sejlivede myter i Hollywood bliver nu til virkelighed i et tv-drama, som Sky Arts står bag.

Fortællingen går, at Michael Jackson, Elizabeth Taylor og Marlon Brando sammen begav sig ud på en køretur fra New York til Ohio, imens røgen fra terrorangrebet den 11. september i 2001 stadig var ved at lægge sig.

LÆS OGSÅ: DNA-test giver Michael Jackson en ekstra søn

Brando og Taylor var inviteret til New York af Michael Jackson for at se ham optræde i Madison Square Garden, men da al flytrafik som følge af angrebet blev indstillet, måtte den umage trio selv sætte sig bag rattet og begive sig ud på den lange tur.

Artiklen fortsætter under billedetJoseph Fiennes, der skal spille rollen som Michael Jackson, er blandt andet kendt fra 'Enemy at the Gates' og 'American Horror Story'. Foto: All Over

I filmen om megastjernernes roadtrip bliver det Joseph Fiennes, der skal spille rollen som Michael Jackson, Stockard Channing skal spille Elizabeth Taylor og Brian Cox skal begå sig som Marlon Brando.

- De nåede så langt som Ohio – alle tre, i en bil de selv kørte, har en tidligere ansat hos Michael Jackson fortalt til Vanity Fair.

Det var i 2011, hvor historien første gang kom frem, og selv om den aldrig er blevet bekræftet, så bliver den altså nu filmatiseret.

LÆS OGSÅ: Ud af skyggen: Her er Michael Jacksons børn nu

Jacksons medarbejder fortalte også, hvordan Brando insisterede på at stoppe ved talrige fast food-kæder langs ruten. En af Elizabeth Taylors personlige assistenter har dog samtidig afvist historien som en skrøne, da Taylor - ifølge assistenten - blev i New York, besøgte Ground Zero og bad for ofrene i kirken.

Fiennes, der altså skal spille rollen som Michael Jackson, beskriver filmen således:

- Det er en sjov, uhøjtidlig, tungen-lige-i-munden-biltur, der viser, hvordan kendisser af denne karakter er. Men det er også en temmelig smuk og gribende fortælling om deres relationer, siger han ifølge The Guardian.

Brando døde i 2004, Jackson i 2009 og Taylor i 2011.

LÆS OGSÅ: Lægen skyldig i Michael Jacksons død

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok