banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Filmplakaten afslører den stærke rollebesætning.

Vild stjerneparade i ny actionfilm

Den kommende film "Triple 9" har ikke fået meget opmærksomhed trods et imponerende cast.

Har du hørt om filmen ”Triple 9”?

De fleste vil formentlig svare nej til det spørgsmål, og det kan vække undren. For filmen, der er fløjet godt under radaren, kan mønstre en sand hitparade af internationale stjerneskuespillere:

Kate Winslet, Woody Harrelson, Aaron Paul fra ”Breaking Bad”, Norman Reedus fra ”The Walking Dead”, Anthony Mackie fra ”Avengers” og ”12 Years a Slave”-skuespilleren Chiwetel Ejiofor er alle en del af den kommende film. Og så har vi ikke engang nævnt ”Wonder Woman” Gal Gadot og ”The Wire”s Michael K. Williams.

LÆS OGSÅ: Selfie skaffede Kate Winslet en filmrolle

”Triple 9” handler om en gruppe kriminelle og korrupte betjente, der planlægger at myrde en politibetjent, så de kan gennemføre deres største kup til dato. Filmen har premiere i Storbritannien den 19. februar og i USA den 26. februar, og det vides endnu ikke, om den kommer til at ramme de danske biografer.

At der ikke er lavet mere larm omkring filmen kunne tyde på, at den ikke er blevet taget så godt imod som ønsket. Da en udvalgt skare fik lov at se den i Storbritannien var reaktionen, ifølge Digital Spy, da også, at filmen var dødens pølse.

LÆS OGSÅ: Walter White fra "Breaking Bad" genopstår

Men med et så stjernebesat cast kan den vel ikke være helt dårlig? Vurder selv i traileren herunder:

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok