banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Peter Stormare og Keanu Reeves sammen på settet

Viaplay scorer Hollywood-stjerner til ny serie

Viaplay første egenproducerede serie er med Keanu Reeves i en stor rolle

Serien ”Swedish Dicks” bliver Viaplays første egenproducerede serie til streaming og den får ”Matrix”-stjernen Keanu Reeves i en stor rolle. Han er langt fra det eneste kendte navn på plakaten. Peter Stormare fra ”Prison Break” spiller seriens hovedrolle og ham ser Keanu Reeves frem til at spille sammen med igen. De to skuespillere spillede sammen i "Constantine" fra 2005.   

- Jeg er super glad for at være en del af ”Swedish Dicks”, og jeg elsker, at serien er så progressiv. Manuskriptet er fantastisk, og det er spændende at få muligheden for at arbejde sammen med Peter Stormare igen, siger Keanu Reeves i en pressemeddelelse. Seerne kan se frem til at se skuespilleren i flere episoder i den nye serie.

LÆS OGSÅ: Stjerne klar til Prison Break-comeback  

Serien handler om den tidligere stuntman Ingmar (Peter Stormare) som har slået sig ned som privatdetektiv. Sammen med Axel (Johan Glans), en tidligere DJ, tager han sig af de mærkeligste sager i Los Angeles og dermed ender makkerparret med at skulle opklare en mordsag for Ingmars tidligere kollega, Tex (Keanu Reeves).  

- Showet er et smukt miks af let og sort humor – både en fjollet og seriøs komedie, hvilket gør serien fantastisk at optage, siger producent Peter Settman.

LÆS OGSÅ: 23-årig Star Wars-stjerne kan blive den nye Lara Croft  

Udover Stormare, Glans og Reeves, inkluderer castet skuespillere som Vivian Bang, Felisha Cooper, Traci Lords og Eric Roberts.

Eric Roberts er blandt andet kendt fra ”Suits” og ”Heroes”, men er også kendt for at være bror til Julia Roberts og far til den unge skuespiller Emma Roberts.

- ”Swedish Dicks” er vores første egenproduktion og gør os til en del af en eksklusiv gruppe, som Amazon og Netflix, der laver originale produktioner til streamingtjenester. At vi har sådan en stærk gruppe talenter afspejler virkelig denne series potentiale og produktionens høje kvalitet, siger Jonas Karlén CEO Viaplay.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok