banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Ulrich Thomsen kan til jul opleves i en sort komedie skrevet og instrueret af Ole Bornedal.

Ulrich Thomsen filmer med Ole Bornedal: - Fed oplevelse

Ulrich Thomsen spiller den ene hovedrolle i Ole Bornedals nye sorte komedie "Dræberne fra Nibe"

Han har fået gang i en solid karriere i udlandet, men en flittig mand, der også dukker op i store danske produktioner, og nu er Ulrich Thomsen på vej i endnu en af slagsen.

Skuespilleren, der tidligere i år dukkede op i rollen som Erik i "Kollektivet", og til april er tilbage i hovedrollen Kai Proctor i tv-serien "Banshee", er således ved at indspille ny film med den danske stjerneinstruktør Ole Bornedal.

Biograferne dropper "1864"17. december 2015, kl. 13:12Biograferne dropper "1864"

- De sidste fire år har jeg lavet tjubang og spillet bad guy-rollen Kai Proctor i serien "Banshee", men lige nu er jeg med i Ole Bornedals komedie "Dræberne fra Nibe", og det er en fed oplevelse, forklarer Ulrich Thomsen.

"Dræberne fra Nibe" er Ole Bornedals første store projekt siden "1864" og han har også selv skrevet manuskriptet.

LÆS OGSÅ: Supersunde Ulrich Thomsen: Her er hans hemmelighed

Foruden Ulrich Thomsen tæller rollelisten stærke danske navne som Nicolas Bro, Søren Malling, Mia Lyhne, Ole Thestrup og Birthe Neuman.

Ulrich Thomsen og Nicolas Bro har hovedrollerne som vennerne Edward og Ib, der drømmer om et sjovere liv og derfor hyrer en russisk lejemorder til at gøre det af med deres respektive hustruer, spillet af Lene Maria Christensen og Mia Lyhne. Det ender hurtigt med at køre helt af sporet, for fruerne er ikke sådan at løbe om hjørner med.

LÆS OGSÅ: TV: Robert-uddeling: Her er årets danske film

- Det er mange år siden, jeg har lavet komedie. Vel ikke siden 'Charlot og Charlotte', forklarede Ole Bornedal i sidste måned, hvor man tog hul på optagelserne.

- "Dræberne fra Nibe" er et forsøg på at lave en både sort, folkelig og på mange måder grænseoverskridende satire på noget så almindeligt som sex, mangel på sex, kærlighed og mangel på kærlighed, forklarede instruktøren.

"Dræberne fra Nibe" får forventet premiere 25. december i år.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok